Kakav kupaći da odaberem ovog leta? - Vodič kroz trendove za leto 2017

Vreli dani su zakucali na vrata i pre nego što smo spremile idealnu letnju figuru (a i novac, pretpostavljamo), došlo je vreme da planiramo letovanje! Jedna od nezaobilaznih stvari koja će nam biti potrebna ovog leta je, naravno, kupaći kostim. 
Iako, verovatno, svaka od nas u ormaru ima najmanje tri bikinija koji egzotično mirišu, i neodoljivo podsećaju na prošlogodišnje letovanje – novi kupaći je nešto što, svakako, imamo u planu, i njegova cena je uredno uvrštena u našu letnju računicu.
Dakle, šta je potrebno da znamo kada krenemo u potragu za idealnim kupaćim kostimom? Čekirali smo se na sajtovima najvećih modnih diktatora, kao i na profilima najuticajnijih modnih blogerki na Instagramu, i evo sa kojim  to trendovima definitivno nećete pogrešiti ove sezone:

Kupaći sa karnerima

Jedan od najlepših trendova ovog leta! Bilo da se odlučite za jednodelni ili dvodelni kupaći, sa karnerićima nema greške. Ovakav detalj na gornjem delu kostima će pogotovo dobro stajati ženama sa malim grudima, jer će vizuelno ekstra naglasiti tu regiju tela. Karneri savršeno stoje uz svaki dezen, od običnog jednobojnog pa do egzotičnog cvetnog dezena.

Kupaći od neoprena

Neopren je materijal za pravljenje ronilačkih odela, a kupaći napravljen od njega je idealan za žene sa dobrom figurom, jer sjajno ističe telo. Drage moje srećnice, odaberite ovakav kupaći, i verujte da nećete pogrešiti (što će, verovatno potvrditi i mnogobrojni pogledi na plaži!).

Cvetni dezeni

Naravno, ovo je apsolutno nepogrešiv izbor ove godine, i to ne važi samo za kupaće kostime, već i za sve ostale odevne komade, od haljina do cipela! Cvetni dezen prosto dominira u 2017, i moramo priznati, kupaći sa cvetnim dezenom je, zaista, jedan od najlepših izbora za plažu.

Bikini sa dubokim donjim delom

Kupaće gaćice sa visokim strukom su, kao i prošle godine, nepogrešiv odabir. Ovakav model je savršen za devojke koje žele da pokriju stomačić, ali i one koje obožavaju ovakav retro stil.
Ukoliko već posedujete neki ovakav model, a želite da osvežite izgled – odaberite samo novi gornji deo. Osim što ćete se osećati kao da nosite sasvim novi model kupaćeg, na ovaj način ćete uštedeti i novac!

Jednobojni kupaći sa natpisima

Natpisi su, drage moje dame, i dalje u modi, a jednodelni kupaći kostimi popularniji nego ikada! Ako želite da budete savršeno trendi ovog leta, izaberite neku od drečavih boja:
žuta, roze, i tirkiz će ići sjajno uz vaš preplanuli ten.
Što se tiče natpisa, bilo da odaberete one „već viđene“, poput "beach" ili "I need vitamin sea", možete se odlučiti i za natpise poznatih brendova. 
 
Ukoliko ipak shvatite da već imate idealan kupaći kod kuće, i da onaj prošlogodišnji ipak prati ovogodišnje trendove, osvežite izgled novim šeširom ili komadom nakita za plažu. Uz jednobojni kupaći ukombinujte nakit veselih boja, a uz šarene dezene – jednobojni šešir velikog oboda. 
 
Pre kupovine svih stvari i aksesoara, pripremite svoje najbolje raspoloženje, jer, drage moje, sve smo bliže našoj dugo iščekivanoj morskoj terapiji!
 

Comments: