Mesečni horoskop

Horoskop, Astrologija, Kineski horoskop, Uporedni horoskop

 1. Dobrodošli u 2019. godinu! Posle nedelja i nedelja introspekcije, najzad ste ponovo u svom elementu. Mars će biti u vašem znaku još od prvog dana ove godine, pa ćete godinu munjevito započeti. Iskoristite ovaj mesec da se fokusirate na širu sliku i pokušajte da ostavite iza sebe stvari koje ste prerasli. Sa Mladim Mesecom i pomračenjem 5. januara, osetićete svoju novu svrhu i put kojim ćete se kretati će postati jasan. Ukazaće vam se mnoge prilike na horizontu- usput će biti mnogo krivina i prepreka, ali ništa vas ne može zaustaviti ukoliko u svakom trenutku imate svoj cilj ispred sebe. Pun Mesec u znaku Lava 20. januara, kao i pomračenje Meseca, baciće svetlo na vaše najintimnije želje, što će učiniti da se osećate ranjivo. Zaboravite na one stvari za koje ste mislili da čine uspešnog čoveka i spoznajte pravo značenje uspeha: slobodu da budete ono što jeste i da budete voljeni. Budite autentični i imajte veru u sebe.

  Povoljni dani

  18, 22, 25

  Nepovoljni dani

  8, 11, 21

 2. Dobrodošli u 2019. godinu! Na početku godine, doći ćete do prekretnice u vašem životu, kada ćete morati da definišete svoje buduće ciljeve. Sa Mladim Mesecom 5. januara, lako ćete napredovati ka njima. Razmišljali ste o svojoj ljubavnoj vezi, koja vas sada navodi na viši stepen povezanosti, zahtevajući veće poverenje i predanost. Nikada nije pametno da slepo verujete nekome, ali potrudite se da ne osuđujete i uvek imajte širu perspektivu stvari na umu. Profesionalno, bićete u najboljoj formi ovog meseca. Pun Mesec u znaku Lava, kao i pomračenje Meseca 12. januara, obeležiće kraj dugog perioda izgrađivanja vašeg samopouzdanja, pa ćete sada moći da zablistate punim sjajem. Otkrićete mnogo stvari o sebi ovog meseca, a jedna od njih biće i to da su emocionalna i finansijska sigurnost vaš najveći pokretač. Moći ćete da steknete sve što vam je potrebno, u mnogim oblastima (finansijski, emocionalno, materijalno i duhovno). Ostanite objektivni prema dešavanjima oko vas. Cenite sebe, budite samouvereni i skromni i doći ćete do samog vrha.

  Povoljni dani

  18, 22, 29

  Nepovoljni dani

  11, 13, 21

 3. Dobrodošli u 2019. godinu! Ljubav će se razvijati na najdubljim nivoima, a vi ćete biti pred samim pragom mnogih promena. Međutim, ne možete se kretati napred opterećeni teretom prošlosti, pa ćete morati da je se otarasite kada to bude bilo neophodno. Jupiter je ušao u znak Strelca krajem prošle godine, a Venera će mu se u tome pridružiti ovog meseca, kada će važe veze sa drugima imati mnogo toga da vam ponude- u kreativnom, emocionalnom i finansijskom smislu. Razmislite o tome šta je to što je za vas najvažnije na kraju dana. Tek onda ćete moći da se istinski posvetite i produbite veze sa ljudima koji dele vaše vrednosti. Sa punim Mesecom u znaku Lava, imaćete bistriji pogled na trenutnu situaciju u kojoj ste nalazite i u kojoj ste se osećali zarobljeno. Budite iskreni i moći ćete da izgladite sve stvari sa drugima, kao i da najzad budete na istim talasnim dužinama kao oni. Postoji istinska ljubav u vašem svetu, kao i bar jedan prijatelj kome možete da verujete. Zaboravite na prošlost i imajte veru u sebe- već ste se oslobodili.

  Povoljni dani

  4, 22, 29

  Nepovoljni dani

  8, 13, 18

 4. Dobrodošli u 2019. godinu! Decembarski pun Mesec u vašem znaku naterao vas je da razjasnite sebi vaše ljubavne potrebe i poziciju u vašoj ljubavnoj vezi. Kako budete ulazili u januar, moraćete da odvojite vreme za razmišljanje o granicama koje trenutno postoje u vašoj ljubavnoj vezi, kao i spuštanju vašeg garda. Novi Mesec u znaku Jarca obeležiće novu osamnaestomesečnu fazu transformacije, dopuštajući vam da produbite međusobnu podršku, ljubav i poštovanje i nastavite da razvijate zdravu i srećnu ljubavnu vezu. Profesionalno, vaše zalaganje će biti primećeno. Ostanite skromni i pripišite zasluge onima koji su to zaslužili. Uspeh na račun drugih znači sečenje grane na kojoj sedite. Pun Mesec u znaku Lava 20. januara baciće svetlo na finansijsko ili ljubavno pitanje. Zaboravite na borbu za moć i budite dosledni svojim vrednostima. Možete imati finansijsku i emocionalnu sigurinost, ali vaša najveća nagrada biće osećaj ostvarenja dok budete pratili svoj životni poziv- da učinite ovaj svet boljim mestom. Vaša darežljivost će više nego ikada doći do izražaja, što je prizor sam za sebe!

  Povoljni dani

  15, 22, 30

  Nepovoljni dani

  5, 11, 21

 5. Dobrodošli u 2019. godinu! Prošle godine, morali ste da se uzdignete iznad svojih nesigurnosti i sada ste spremni za novu avanturu! Početkom ove godine, moraćete da se otarasite navika, rutina ili životnog stila od kojih više nemate koristi. Mladi Mesec u znaku Jarca 5. januara označiće početak osamnaestomesečne faze izgrađivanja vaših snova. „Naporan rad“ je vaš ključni motiv ovog meseca, ali vaši prioriteti će takođe biti i zdravlje, koje sva ostala pitanja čini trivijalnim. Dvadesetog januara, pun Mesec u znaku Lava učiniće da vidite jednu osobu u potpuno drugačijem svetlu. Prihvatite svoja osećanja, ali nikada ne skidajte pogled sa vašeg cilja. Moraćete da skinete svoju masku, koliko god to delovalo rizično i strašno- u suprotnom, rizikujete da propustite priliku da budete istinski srećni. Budite iskreni i tražite ono što želite, podelite ljubav koju osećate i nemojte se brinuti o tome šta vas čeka.

  Povoljni dani

  4, 22, 25

  Nepovoljni dani

  5, 11, 21

 6. Dobrodošli u 2019. godinu! Kako godina bude počela da se razvija, primetićete da vas nešto vuče sve dalje od vaše zone komfora. Oduprite se negodovanju i budite iskreni prema sebi- šta je to što želite, a ne šta je to što se očekuje od vas. Mlad Mesec u znaku Jarca 5. januara označava početak dugog procesa vašeg ponovnog otkrivanja samog sebe, što će vas vratiti godinama u nazad i što će u vama probuditi stara uzbuđenja na koja ste skroz zaboravili. Pronađite malo vremena za aktivnosti u kojima sami uživate 20. januara, za vreme punog Meseca u znaku Lava. Svakog dana možete ispuniti svoj život sa strašću i svrhom, sa ljubavnom vezom koja će negovati vaše srce i dušu. Oslobodite se prošlosti. U sadašnjosti se nalazi dosta divnih stvari. Već sada živite divan život- osvrnite se na sve ono što imate i videćete koliko ste u stvari srećni.

  Povoljni dani

  4, 22, 29

  Nepovoljni dani

  8, 13, 18

 7. Dobrodošli u 2019. godinu! Kada godina bude počela, bićete fokusirani na bezbednost, dom, porodicu i veze sa vašim najbližima. Kakvo je bilo vaše detinjstvo? Kakav je bio vaš odnos sa ocem? Kako vi gledate na sigurnost? Suočite se sa prošlošću kako ona ne bi bacala senku na vašu sadašnjost. Mlad Mesec u znaku Jarca 5. januara označiće početak dugog perioda u kome ćete zatvarati stara poglavlja i podizati temelj novim avanturama koje vas čekaju u budućnosti. Fokusirajte se na najoptimističniju verziju vašeg života i ostanite otvorenog uma. Pun Mesec u znaku Lava 12. januara doneće vam novu društvenu situaciju koja u vama može probuditi neočekivana osećanja. Najzad imate priliku da se upustite u novu vezu i da ostavite bolnu prošlost iza sebe. Budite iskreni prema sebi i prema drugima. Prijatelji, partneri i ostatak univerzuma vas slušaju i podržavaju. Pređite preko svog ponosa. Budite iskreni i otvoreni.

  Povoljni dani

  4, 22, 29

  Nepovoljni dani

  5, 8, 21

 8. Dobrodošli u 2019. godinu! U novu godinu ćete ući sa dosta tereta koga ćete morati da se oslobodite, što ne mora biti bolan proces. Dajte sebi vreme da definišete svoje ciljeve i nemojte se fokusirati na svoja ograničenja. Mlad Mesec u znaku Jarca 5. januara obeležiće početak oslobađanja od vaših starih ubeđenja i definisanje toga šta za vas znači uspeh. Biće vam potreban svakodnevni trud, ali sve je moguće kada ste predani postizanju svog cilja. Pun Mesec u znaku Lava 20. januara nagoveštava da ćete podići svoju karijeru na viši nivo. Vaše iskustvo i sposobnosti su vredne i imate dosta toga da ponudite svetu. Uspeh ne znači ništa ukoliko nemate prijatelje i porodicu koje volite i sa kojima možete podeliti sve dobre i loše doživljaje. Videćete svoju prošlost u novom svetlu i imaćete hrabrost da donesete sve neophodne promene. Nije sve u vašem društvenom imidžu. Imate samo jedan život i on je dragocen. Pratite svoju strast.

  Povoljni dani

  4, 22, 29

  Nepovoljni dani

  5, 8, 21

 9. Dobrodošli u 2019. godinu! Jupiter će biti u vašem znaku tokom ove godine, pa će ona za vas predstavljati period samootkrovenja. Na početku meseca, Mars će pozitivno uticati na vaš ljubavni život, kreativnost i spontanost, podstičući vas da rizikujete i uživate u ushićenju i iščekivanju. Vremenom postajete sve mudriji, ali to ne znači da treba da zaboravite na svoju radoznalost i strasti. Čuvajte svoj integritet i nemojte brinuti o prelaženju granica. Mlad Mesec 5. januara najavljuje period emocionalne i finansijske sigurnosti. Kopajte duboko za svoje vrednosti, cenite sebe i investirajte u veze sa ljudima koji dele vaš pogled na svet. Pun Mesec u znaku Lava 20. januara savetuje vas da pažljivo pratite sve što se odvija ispred vas. Otkrićete nove informacije koje će vam pokazati drugačiji put kojim možete napredovati. Budite kreativni i otvorenog uma da bi ste dostigli svoj maksimum. Ljubavni rizik je moguć 22. januara, kada se Venera i Jupiter budu preklopili.

  Povoljni dani

  18, 22, 25

  Nepovoljni dani

  5, 11, 13

 10. Dobrodošli u 2019. godinu! Prošle godine ste ostvarili jedan od svojih manjih snova, ali, šta sada? Početkom godine, susrešćete se sa problemom iz prošlosti sa kojim se niste suočili ranije. Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u vašem znaku 5. januara označiće početak dugog perioda u kome ćete upoznati sebe i odlučiti kuda ćete se kretati u budućnosti. Postavljajte sebi pitanje „Ko sam ja“ i neka vaš odgovor diktira vaše buduće postupke. Sa punim Mesecom u znaku Lava 20. januara, videćete svoje partnerstvo u novom svetlu i spoznaćete svoju pravu vrednost, kao i šta je to što najviše cenite u vašoj vezi. Ostanite objektivni za vreme predstojeće drame. Niko drugi ne može da odredi koliko vi vredite i ima moć nad vama ukoliko vi to ne dozvolite. Budite iskreni o onome što stvarno želite- nečemu realnom, a ne dalekom snu ili ideji. Čak i ukoliko ne možete jasno da vidite svoj cilj, univerzum će vam pomoći da dobijete ono što vam je potrebno. Iznad svega, imajte veru.

  Povoljni dani

  4, 22, 29

  Nepovoljni dani

  5, 11, 21

 11. Dobrodošli u 2019. godinu! Prošla godina vam je donela dosta profesionalnih promena, kada ste morali da proširite svoj pogled na mnoge stvari. Kako budete ulazili u novu godinu, kopajte dublje i postanite svesni onoga što vas sprečava da postignete svoj san. Kada se Mlad Mesec u znaku Jarca i pomračenje Sunca budu poklopili 5. januara, nastupiće period potrage za vašom dušom, puta koji će vas odvesti do najmračnijih delova vaše ličnosti i najvažnijih momenata iz vaše prošlosti. Kopate tunel u vašoj podsvesti sa kojim ćete najzad uspeti da se oslobodite svog tereta koji nosite na ramenima. Spremite se da se nađete u centru pažnje 20. januara, kada se Sunce bude našlo u znaku Lava. Videćete svoju ljubavnu vezu u novom svetlu, što će vam takođe pomoći da i sebe bolje shvatite. Prihvatite svoja osećanja i uvek tražite ono što želite. Nemojte puno razmišljati o tome odakle nešto dolazi, već ga prihvatite raširenih ruku. Univerzum je čuo vašu želju.

  Povoljni dani

  4, 22, 29

  Nepovoljni dani

  5, 18, 21

 12. Dobrodošli u 2019. godinu! Na ulasku u novu godinu, stari san će umreti, ali će vam se takođe otvoriti nova vrata. Koji su to ciljevi, snovi i aspiracije koje želite da postignete ove godine, kako lično, tako i profesionalno? Mlad Mesec u znaku Jarca 5. januara nateraće vas da uskladite svoju viziju sa pomaganjem drugih. Neće vas svi uvek voleti i uvek će biti onih što negoduju. Ono što je najvažnije je da vi vežbate svoje govorničke sposobnosti, vodite svojim primerom i uvek ostanete verni svojim vrednostima. Izbegavajte da se poredite sa drugima. Vaši talenti i veštine će biti primećeni. Bilo je dugačko putovanje da dođete tu gde ste sada. Možda ćete poželeti da krenete kraćim putem kada bude došlo do komplikovane društvene situacije, ali to nije u vašem stilu. Verujte u sebe i u svoje sposobnosti. Uvek upamtite da ljudskost prethodi velikim delima.

  Povoljni dani

  18, 22, 25

  Nepovoljni dani

  11, 13, 21