Mesečni horoskop

Horoskop, Astrologija, Kineski horoskop, Uporedni horoskop
Mesečni Horoskop - Horoskopius RSS

 1. Novembar za vas počinje prilično letargičnim tempom, Ovnovi. Ne samo da je vaš vladar Mars još uvek retrogradan u vašem znaku (prva solarna kuća), već se Merkur i dalje kreće nebom unazad, od vas (sedma solarna kuća). To znači da je bolje da se okrenete sebi i introspekciji, nego da pokušavate bilo šta da prisiljavate. Međutim, budite uvereni da će vam se tempo žvota ubrzati, čim se Merkur 3. novembra okrene direktno, a Mars probudi deset dana kasnije. Pun Mesec na samom kraju oktobra preliva se i u prvu nedelju novembra, verovatno skrećući pažnju na vaše finansije (druga solarna kuća). Zbog ovoga može doći do povišice plate ili perspektivne prilike za novi posao. S obzirom da će Sunce tokom većeg dela meseca prodirati kroz vaš sektor intimnosti, takođe ćete biti usredsređeni na ravnotežu u svojim odnosima, kako u poslu, tako i u ljubavi (osma solarna kuća). U ovom istom sektoru pojavljuje se i mlad Mesec 14. novembra, koji vas podstiče da pronađete način za bolji timski rad. Međutim, kada se Sunce useli u vaš sektor ekspanzije 21. novembra, vaš um će biti prepun ideja o tome kako možete da izađete iz svoje zone komfora (deveta solarna kuća). Za sam kraj ovog već aktivog meseca, sezona pomračenja ponovo stiže. 30. novembra, a pomračenje Meseca u vašem komunikacijskom sektoru donosi veliku kulminaciju pisanju, govoru ili ugovornom projektu na kojem ste verovatno radili već duže vreme (treća solarna kuća). Pametno oblikujte svoju poruku kako biste bili sigurni da emitujete tačno ono što želite da svet zna.

  Povoljni dani:

  12, 14, 30

  Dani izazova:

  1, 6, 9

 2. Novembar je poprilično važan za vas i vaše veze, Bikovi. Krajem oktobra našao se pun Mesec u vašem znaku, stavljajući vas i vaše želje ispred svega i u središte dešavanja. Važan lični cilj verovatno je kulminirao ili će se to dogoditi u prvoj nedelji novembra (prva solarna kuća). Iskoristite ovu pojačanu energiju da strateški pomerite svoje šahovske figure ka napred. Međutim, svet se i dalje oseća vrlo letargično, jer su i Mars i Merkur retrogradni početkom meseca. Merkur postaje direktan 3. novembra, a Mars se budi deset dana kasnije. Do kraja meseca, stvari bi konačno trebale krenuti ka boljem, nakon višemesečnih prepreka. Sa moćnim Suncem koje većinom meseca obasjava vaš partnerski sektor, sigurno ste usredsređeni na svoje poslovne ili ljubavne odnose (sedma solarna kuća). Četrnaestog se ovde pojavljuje mladi Mesec. Bikovi koji su samci bi mogli pronaći nekoga sa dugoročnim potencijalom, dok oni pripadnici ovog znaka koji imaju partnera, mogu odlučiti da zajedno preduzmu sledeći korak useljavanjem, veridbom ili čak venčanjem. Kako Sunce ulazi u vaš sektor intimnosti 21. novembra, razgovaraćete o tome šta svako od vas ima da doprinese. Kako se mesec bliži kraju, ponovo ulazimo u seriju pomračenja. Pomračenje Meseca u vašem prosperitetnom sektoru stiže 30. novembra, verovatno donoseći veliku prekretnicu u vezi sa vašim prihodima (druga solarna kuća). Fantastična povišica, nova prilika za posao ili unosan klijent – sve su ovo prilike koje bi vam se mogle ukazati u ovom periodu, privlačeći novac ka vama, poput magneta. Obgrlite ga – bilo je suđeno da bude vaš.

  Povoljni dani:

  10, 19, 23

  Dani izazova:

  14, 17, 27

 3. Spor tempo će biti vrlo očigledan, kako budete ulazili u novembar, Blizanci. Sa punim Mesecom u vašem sektoru odmora i lečenja krajem oktobra, prva nedelja ovog meseca će vam i dalje poručivati da se primirite (dvanaesta solarna kuća). Takođe, s Marsom i Merkurom koji su retrogradni, možda ćete se osećati spremni da odmorite, umesto da stvari forsirate ka napred. Kada se Merkur probudi 3. novembra, a Mars ponovo uzdigne deset dana kasnije, tempo života će postepeno početi da se ubrzava. Međutim, koliko god vam univerzum govorio da usporite, vi ste usredsređeni na neke radne obaveze, a Sunce ističe ovaj deo vaše natalne karte (šesta solarna kuća). Četrnaestog novembra na nebu će osvanuti mladi Mesec, koji vam otvara vrata da sa poslodavcem započnete više projekata, dodate više klijenata na listu slobodnih projekata ili u potpunosti pređete na novi posao. S obzirom da ovaj deo vaše natalne karte takođe ima veze sa zdravljem i kondicijom, ako je potrebno da se ubacite u novu rutinu, sada je pravo vreme za to! Kada se Sunce useli u vaš partnerski sektor 21. novembra, vaš um se prebacuje u „ti i ja“ ritam (sedma solarna kuća). Tokom narednih mesec dana, videćete svoju vezu jasnije i znaćete kako želite da se ona odvija. Najvažniji trenutak za Blizance 2020. godine stiže 30. novembra, pomračenjem Meseca u vašem znaku (prva solarna kuća). Stigla je predodređena šansa da osetite svoju ličnu moć i osetite kako ste u centru dešavanja. Osećaćete potrebu da posegnete za nekom važnom, iskrenom nadom i snom, kao i da se uverite da je to sada u vašim rukama. Ne ustručavajte se - ovo je vaše vreme da zablistate.

  Povoljni dani:

  19, 28, 30

  Dani izazova:

  1, 3, 6

 4. Energija punog Meseca u vašem sektoru ispunjenja od kraja oktobra, prebacuje se i na početak ovog meseca (jedanaesta solarna kuća). Jedan od vaših prijatelja mogao bi da vas upozna sa nekime ko vam je preko potreban. Verovatno ste trenutno fokusirani na svoju ličnu sreću i vidite da ste povezani sa prijateljima koji vas podržavaju. Opustite se i zabavite sada, Rakovi, posebno sa Merkurom koji je uspavan do 3. novembra i Marsom koji je retrogradan do 13. novembra. Život će se ubrzati na kraju meseca, zato uživajte u prazničnim vibracijama dok možete! Dok vam Sunce zagreva sektor plodnosti tokom većeg dela meseca, od vas se traži da pratite želje svog srca (peta solarna kuća). Mladi Mesec osvanuće 14. novembra, otvarajući vrata Rakovima samcima da se povežu sa svojom srodnom dušom, a onima koji imaju partnera da ponovo začine i ožive svoju vezu. Trudnoća i kreativnost takođe blistaju u ovom trenutku, zato iskoristite ovaj prelepi blagoslov kako god želite. Sunce ulazi u vašu zonu produktivnosti 21. novembra, navodeći vas da procenite ravnotežu između vašeg poslovnog i privatnog života (šesta solarna kuća). Međutim, sa velikim pomračenjem Meseca koje pada u vaš sektor odmora i lečenja 30. novembra, svemir vam poručuje da se primirite i sačekate (dvanaesta solarna kuća). Važni faktori se kreću oko vas i propustićete sinhronizaciju, ukoliko budete prezauzeti. Verujte procesu i tecite kuda vas voda nosi.

  Povoljni dani:

  14, 27, 28

  Dani izazova:

  1, 6, 12

 5. Zvučna pobeda u karijeri mogla bi vam doći početkom novembra Lavovi, koju će pokrenuti plavi pun Mesec sa kraja oktobra (deseta solarna kuća). Vredno ste radili za ovo! Ovo se može manifestovati u vidu unapređenja, nagrade ili čak javnog priznanja. Bez obzira na sve, Lavovi, uživajte u ovom trenutku i posegnite ka zvezdama. Međutim, uprkos tome, ovaj mesec počinje prilično sporo. Kada Merkur postane direktan 3. novembra, a Mars se probudi deset dana kasnije, tempo života bi trebao postepeno da se ubrza. Sunce krasi vaš sektor doma tokom većeg dela ovog meseca, stoga imajte na umu da biste mogli biti usredsređeni na sređivanje svog životnog prostora, imati posla oko porodice ili čak selidbe. Sa mladim Mesecom koji u ovaj isti sektor stiže 14. novembra, verovatno će vam se ovde otvoriti vrata (četvrta solarna kuća). Kako Sunce uđe u vaš sektor romantike, 21. novembra, očekujte da će se zabava i strast pokrenuti u vašem životu (peta solarna kuća). Prihvatanje više zadovoljstva apsolutno je neophodno tokom narednih mesec dana! Slobodni Lavovi mogu naići na nove veličanstvene ljubavne opcije, dok Lavovi koji su u vezi mogu osećati potrebu da prihvate više užitka sa svojim partnerom. Kako se mesec bliži kraju, sezona pomračenja se vraća. Pomračenje Meseca u vašem sektoru ispunjenja stiže 30., što će vam verovatno pokazati koliko ste popularni i povezani (jedanaesta solarna kuća). Prijatelj vam može pomoći na način kojem ste se dugo nadali ili ćete možda prisustvovati značajnom događaju koji sadrži ključ za vaš lični i profesionalni rast i razvoj.

  Povoljni dani:

  1, 2, 30

  Dani izazova:

  15, 17, 27

 6. Pun Mesec krajem oktobra preliva se i u novembar, Device. Ova lunacija pada na vaš sektor širenja i ekspanzije, podstičući vas da plovite i letite u novim pravcima (deveta solarna kuća). To bi vas obično podstaklo da putujete, ali sa globalnim ograničenjima usled vanredne situacije, umesto toga možete da odlučite da putujete u mislima. Studiranje, akademski poduhvati ili bavljenje duhovnošću mogu vam se pojaviti na putu. Ukoliko se bavite izdavaštvom ili medijima, mogli biste da svedočite važnoj pobedi. Ipak, usporeni tempo se nastavlja, sve dok se Merkur ne okrene direktno, 3. novembra, a Mars ne probudi deset dana kasnije. Dok Sunce ostavlja tragove u vašem komunikacijskom sektoru, vaš um je prepun novih ideja o tome kako svoje najvažnije poruke možete podeliti sa svetom (treća solarna kuća). U to vreme možete biti veoma uključeni u pisanje, govor ili reklamiranje. Mlad mesec 14. novembra otvara vam vrata za brži napredak. Međutim, kada Sunce 21. novembra usmeri pažnju na vaš privatni život, počećete da osećate pritisak da birate između porodice i posla (četvrta solarna kuća). Kako se sezona pomračenja ponovo vraća, pomračenje Meseca dešava se 30. novembra. Ovaj predodređeni trenutak ističe vašu karijeru i mogao bi vas pokrenuti više nego ikada ranije. Učinite sve što je u vašoj moći da se uzdignete do visina (deseta solarna kuća).

  Povoljni dani:

  14, 23, 27

  Dani izazova:

  6, 15, 28

 7. Pun Mesec u vašem sektoru zajedničke imovine, počeo je krajem oktobra i prelio se i u novembar (osma solarna kuća). Ovo može značiti odobravanje važne pozajmice, stipendije ili rizičnog kapitala, ukoliko to tražite. Neke Vage mogu iznenada dobiti bonus ili veliku isplatu od nečega, ukoliko ste se pitali kada će to konačno stići. Međutim, možda će još uvek biti kašnjenja, sve dok Merkur ne krene direktnom putanjom 3. novembra i dok se Mars ne probudi deset dana kasnije. Tempo života bi nakon toga trebao da se ubrza. Kako Sunce takođe privlači veliku pažnju na vaš finansijski život, sigurno ste usredsređeni na to kako možete da steknete više obilja (druga solarna kuća). Mladi Mesec u ovu zonu stiže četrnaestog i mogao bi da pokrene šanse za povišicu ili novi posao. Povećajte svoje cene, ukoliko ste samostalno zaposleni, Vage. Mentalno ćete se osećati aktivnije, kada se Sunce 21. novembra preseli u vaš sektor komunikacije (treća solarna kuća). Ideje bi se mogle manifestovati iz vedra neba. Kako se približavate kraju meseca, osećaćete električnu vibraciju u vazduhu. Sezona pomračenja se vratila! Pomračenje Meseca u vašem sektoru ekspanzije 30. novembra podstiče vas da se oslobodite zajedničke teritorije i prigrlite nove horizonte (deveta solarna kuća). Za neke bi ovo moglo značiti odobrenje vize ili vesti u vezi sa imigracijom. Drugi umesto toga mogu da osete potrebu da se vrate akademskim poslovima i prijave za dalje studije. Ukoliko se bavite izdavaštvom ili medijima, konačno ćete stvariti pobedu, koja vam je već dugo potrebna.

  Povoljni dani:

  10, 14, 30

  Dani izazova:

  1, 6, 13

 8. Stigao je jedan od najvažnijih meseci u godini za vas, Škorpije. Na samom kraju oktobra, moćan pun Mesec protutnjao je kroz vaš partnerski sektor (sedma solarna kuća). To bi moglo doneti važne odluke u vezi sa poslovnom ili romantičnom vezom - ostati, zbližiti se ili se odvojiti. Međutim, sačekajte sa donošenjem bilo kakve odluke, sve dok se Merkur ne pokrene direktno 3. novembra, a Mars ne ustane iz sna i svog stanja mirovanja deset dana kasnije. S obzirom da će Sunce većinu meseca obasjavati vaš horoskopski znak, osećaćete se moćnije i energičnije, uprkos usporenom ritmu planeta (prva solarna kuća). Sezona rođendana vam je uvek važna i pomoći će vam da uspostavite obrasce koje želite da se razvijaju i tokom čitave naredne godine. Počnite da pavite spisak želja i ciljeva! Kako mladi Mesec u vašem znaku stigne četrnaestog, morate proći kroz ova kosmička vrata, kako biste stvorili život kakav želite da živite. Iako ova lunacija i dalje stavlja teret na vas, iskoristite sedam do deset dana nakon ovog datuma za hrabre i odvažne akcije. Kada Sunce 21. novembra napusti vaš znak da skrene pažnju na vaše finansije, novac vam je definitivno na umu (druga solarna kuća). U narednom mesecu, verovatno ćete videti povećane prilive novca, a sa pomračenjem Meseca 30. novembra, možda ćete čak dobiti i veliki ček, bonus ili otplatu duga koju ste dugo čekali (osma solarna kuća). Ukoliko tražite novčanu pomoć ili stipendiju, ovo bi sada konačno moglo da bude omogućeno.

  Povoljni dani:

  10, 14, 19

  Dani izazova:

  1, 3, 17

 9. Oktobar se završio punim Mesecom u vašem sektoru zapošljavanja, pa je sasvim verovatno da ćete se suočiti sa poteškoćama na samom početku novembra, Strelčevi (šesta solarna kuća). Neki Strelčevi su možda završili posao ili su angažovani za novi, dok su drugi možda završili veoma važan projekat za svoje studije. Uprkos potrebi da se reši ovaj užurbani događaj, veći deo meseca će i dalje imati letargičan tempo, što se prenosi još iz poslednjih nedelja oktobra. Kada se Merkur probudi 3. novembra, a Mars se okrene direktno deset dana kasnije, konačno ćete početi da osećate kako se tempo života ubrzava. Međutim, budući da Sunce obasjava najprivatniji i najtiši deo vaše natalne karte, vašu zonu odmora i lečenja, tokom većeg dela meseca, primirićete se i praviti planove za godinu koja je pred vama (dvanaesta solarna kuća). Kada mladi Mesec stigne u ovaj sektor četrnaestog, učinite sve što je potrebno da biste se usredsredili na ljubav prema sebi. Ovo je mudro, jer je sezona pomračenja odmah iza ugla. Kada se Sunce useli u vaš znak 21. novembra, stiže sezona vaših rođendana! Tokom narednih mesec dana Strelčevi, stajaćete u svojoj ličnoj moći i biti posebno usredsređeni na ono što želite. Međutim, pomračenje Meseca 30. novembra donosi glavni predodređeni trenutak u vašim partnerstvima (sedma solarna kuća). Slobodnim Strelcima bi se mogli iznenada ukrstiti putevi sa savršenim potencijalnim partnerom, dok bi oni koji su u vezi mogli shvatiti da je vreme da se usele zajedno, vere ili čak venčaju. Ali, ukoliko je vaša veza prerasla svoju svrhu, rastaćete se i odlučiti da krenete svako svojim putem.

  Povoljni dani:

  12, 14, 28

  Dani izazova:

  14, 15, 30

 10. Jedan od najvažnijih trenutaka za Jarčeve u ovoj godini u pogledu ljubavi, stigao je sa punim Mesecom u ovom sektoru, na samom početku novembra (peta solarna kuća). Jarčevi samci mogu pronaći svoju srodnu dušu, dok zauzeti pripadnici ovog znaka mogu osetiti kako strast ponovo oživljava u njihovoj ljubavnoj zajednici. Isplanirajte nezaboravan i romantičan sastanak tokom prve nedelje novembra. Međutim, ovo takođe može označiti i kraj vaše veze, ukoliko niste u dobrom položaju. Budući da ovo takođe obuhvata plodnost i trudnoću, takođe bi se mogle pojaviti lepe vesti. Uživajte u zabavi, Jarčevi, posebno usled sporijeg tempa ovog meseca. Kada se Merkur probudi 3. novembra, a Mars izroni deset dana kasnije, život počinje da se vraća u vašu „novu normalu“. Sunce zagreva vaš socijalni sektor tokom većeg dela novembra, osiguravajući da se čujete sa mnogim ljudima iz vaše grupe poznanika i prijatelja. Mladi Mesec 14. novembra mogao bi da signalizira da možete prisustvovati važnom događaju u svojoj zajednici, čak i ako je to samo putem digitalnih sredstava (jedanaesta solarna kuća). Kada se 21. novembra Sunce prebaci u vaš sektor odmora, primetićete da velika električna promena pucketa kroz vazduh (dvanaesta soalrna kuća). Iako bi ovo obično učinilo da osećate potrebu da malo odmorite i napunite baterije, sezona pomračenja će vam ponovo promeniti sudbinu. Pomračenje Meseca 30. novembra donosi veliku promenu u vašem zaposlenju (šesta solarna kuća). Neki Jarčevi mogu završiti veliki projekat i konačno ga predati, dok drugi mogu napustiti jedan posao, da bi počeli raditi negde drugde. Bez obzira na sve, nećete propustiti poruku ove moćne prekretnice.

  Povoljni dani:

  12, 19, 30

  Dani izazova:

  1, 6, 27

 11. Pun Mesec skreće pažnju na vaš sektor doma, Vodolije, na samom početku novembra, tako da ćete se sigurno fokusirati na stvari povezane sa vašim domom ili porodicom (četvrta solarna kuća). Neki pripadnici znaka Vodolije su možda trenutno u procesu selidbe ili uređuju svoj prostor. Ukoliko nekom od vaših rođaka sada treba vaša pomoć, učinite šta možete. Tempo života će biti sporiji početkom meseca, dok se Merkur ponovo ne probudi 3. novembra, a Mars ne krene direktnom putanjom deset dana kasnije. Sunce će i ovog meseca značajno usmeriti vašu pažnju na vaš profesionalni život, posebno nakon mladog Meseca u ovom sektoru, 14. novembra (deseta solarna kuća). Unapređenje, nagrada ili prilika da preuzmete veću odgovornost, mogu se iznenada pojaviti. Iskoristite tu priliku dok traje! Što više radite sada, to ćete više napredovati tokom 2021. godine. Međutim, kada se Sunce useli u vaš društveni sektor 21. novembra, razmišljaćete o zabavi i igrama sa svojim prijateljima (jedanaesta solarna kuća). U mesecu koji dolazi sigurno ćete se čuti sa mnogim važnim ličnim i profesionalnim kontaktima, koji su željni interakcije sa vama. Ali, sačekajte! Navažnija vest od svih u novembru za vas, jeste povratak sezone pomračenja. Pomračenje Meseca zrači unutar vašeg sektora plodnosti 30. novembra (peta solarna kuća). Mnoge Vodolije bi se u ovo vreme mogle zaljubiti u svoju srodnu dušu ili upoznati osobu koja će im zauvek promeniti život. Vodolije koje su nekome već predane ,mogle bi osetiti kako se strast ponovo obnavlja na dubokom nivou, a oni koji pokušavaju da začnu potomstvo, mogu takođe imati sreće po tom pitanju.

  Povoljni dani:

  14, 19, 30

  Dani izazova:

  12, 17, 27

 12. Vaš um će biti izuzetno aktivan u novembru, uprkos sporijem planetarnom tempu, Ribe. Pun Mesec krajem oktobra u vašem sektoru komunikacija prelio se i u novembar, verovatno dovodeći do vrhunca neki važan pismeni, govorni ili ugovorni projekat (treća solarna kuća). Ipak, ne žurite. Odložite to, dok se Merkur ne probudi 3. novembra i dok Mars ne postane direktan, deset dana kasnije. Dok se Sunce kreće kroz vaš sektor ekspanzije tokom većeg dela ovog meseca, bićete radoznali da se krećete u novim pravcima (deveta solarna kuća). Iako bi vas ovo obično podstaklo da putujete u inostranstvo, umesto toga, možda ćete biti usredsređeni na povratak u školu ili bavljenje izdavačkim ili medijskim pitanjima. Kada mladi Mesec stigne četrnaestog novembra, vrata bi vam se mogla otvoriti da napokon pronađete ono što tražite. Ukoliko čekate odobrenje za vizu, verovatno ćete tada dobiti svoj odgovor. Važan pomak za mesec koji je pred nama, događa se kada se Sunce 21. novembra preseli u sektor vaših dostignuća (deseta solarna kuća). Vaš um će sigurno biti usmeren na vaš profesionalni život tokom narednih nedelja, posebno sa električnom energijom koja se talasa kroz kosmos. Pucketava vibracija koju osećate je ponovni dolazak sezone pomračenja. Novembar se završava pomračenjem Meseca u još jednom području - vašem sektoru domaćinstva (četvrta solarna kuća). Mnoge Ribe bi se u to vreme mogle preseliti ili biti usredsređene na važno renoviranje kuće. Međutim, ukoliko ovo pokrene nezaboravan događaj u vašoj porodici, budite sigurni da mu prisustvujete, jer bi to moglo zauvek promeniti vaš život.

  Povoljni dani:

  10, 12, 23

  Dani izazova:

  13, 15, 30