Mesečni horoskop

Horoskop, Astrologija, Kineski horoskop, Uporedni horoskop
Mesečni Horoskop - Horoskopius RSS

 1. Aktivirajte se u septembru, Ovnovi! Dok Sunce napaja vašu šestu solarnu kuću produktivnosti, vreme je da detaljno pregledate svoj raspored. Mladi Mesec u istom sektoru pojavljuje se na nebu 6. septembra, otvarajući vam vrata da poboljšate ravnotežu između posla i privatnog života, preuzmete više obaveza na sebe na trenutnom poslu ili čak pronađete drugi posao. Ovo ista lunacija mogla bi doneti i vesti o vašem zdravlju, ali bez obzira na sve, ključno je iskoristiti ovaj period da se fokusirate na svoju ishranu i plan vežbanja. Retrogradni Merkur na nebu je dvadeset i šestog, ali bi mogao početi da izaziva konfuziju u vašim odnosima već od 6. septembra. Usredsredite se na to kako možete jasno da komunicirate sa svojim najznačajnijim poslovnim ili ljubavnim partnerom. Iznad svega, pokušajte da odložite potpisivanje ugovora do oktobra. Ukoliko to bude neophodno, pokušajte to učiniti početkom septembra, kako biste izbegli nepotrebne komplikacije. Vaš vladar, Mars, useljava se u vašu sedmu solarnu kuću odnosa četrnaestog, osiguravajući da ćete biti usredsređeni na efikasno obavljanje poslova i zadataka sa kolegom ili saradnikom, tokom narednih nedelja. Ukoliko tražite idealnog ljubavnog kandidata, otvorite širom oči, ali nemojte ništa ozvaničiti, dok je Merkur retrogradan. Za sam kraj, pun Mesec u vašoj dvanaestoj solarnoj kući za odmor pojavljuje se na nebu 20. septembra. Ova lunacija vas podstiče da se primirite i “napunite baterije” tokom ovih par dana. Takođe, slušajte svoju intuiciju i snove, jer će oni biti vrlo tačni.

  Povoljni dani:

  6, 16, 29

  Dani izazova:

  2, 5, 14

 2. Kruna zvezda pleše unutar vaše pete solarne kuće strasti tokom prve polovine ovog meseca, Bikovi. Ovo osigurava da ćete biti zaljubljeni u život i pratiti svoje istinske želje. Mladi Mesec se pojavljuje u ovom istom sektoru 6. septembra i mogao bi otvoriti vrata novom kreativnom projektu, trudnoći ili čak vašoj srodnoj duši. Slobodni Bikovi bi trebali da iskoriste ovaj period tako što će se što više kretati i potražiti nekoga ko će u njima zapaliti varnice. Moćni Mars ostaje ovde do sredine meseca, dodatno raspirujući vatru u vašoj duši. Međutim, 14. septembra, on se useljava u vašu šestu solarnu kuću produktivnosti, osiguravajući da ćete biti izuzetno zauzeti svojim poslom u narednim nedeljama. Ukoliko ste bez posla, ovo je odlično vreme da potražite novo radno mesto, kojim ćete biti zadovoljni. Venera započinje nebeski ples sa vama 10. Septembra, dok sa neba baca čini na vas. Ovo može doneti harmoniju u sve vaše odnose i dodatno pomoći svakom Biku koji se nekome obavezao u narednim nedeljama. Međutim, učinite to pre retrogradnog Merkura, koji zvanično počinje dvadeset i šestog. Osećaćete da se približava sve više i više, iz nedelje u nedelju. Pun Mesec u vašoj jedanaestoj solarnoj kući težnji ispaljuje vatromet u nebo 20. septembra. Ova lunacija bi mogla da učini da ostvarite neku svoju iskrenu čežnju, san ili čak prisustvujete glamuroznom događaju na kojem ćete sresti mnoge drage prijatelje.

  Povoljni dani:

  6, 20, 29

  Dani izazova:

  5, 17, 23

 3. Moćni Mars nastavlja da donosi aktivnosti u okviru vaše četvrte solarne kuće domaćinstva, sve do sredine meseca, Blizanci. Stoga, možda ćete biti veoma aktivni i usmereni na rešavanje porodičnih, kućnih ili nekretninskih pitanja. Uz Sunce i mladi Mesec koji vam pomažu u planovima, vrata bi vam se mogla otvoriti u danima nakon 6. septembra. Neki Blizanci bi se mogli preseliti, renovirati svoj životni prostor ili dobiti / izgubiti cimera. Iskoristite ovu energiju i za ponovno povezivanje sa porodicom. Međutim, još jedan veliki fokus ovog meseca je na vašoj petoj solarnoj kući strasti, plodnosti i ljubavi. Mars baca šibicu kako bi zapalio ovaj sektor počevši od 14. sptembra i tokom nedelja koje slede, osiguravajući da je još zabave na vašem putu. Bilo da ste sami ili u vezi, sada je vreme da zapalite vatru u svom srcu. Samci bi trebali biti u potrazi za budućim udvaračima i potencijalnim partnerima, dok nekome predani Blizanci mogu začiniti svoj odnos. Ukoliko u ovom periodu želite da provedete više vremena sa svojom decom ili čak zatrudnite, zvezde vas u tome podržavaju. Ipak, s retrogradnim Merkurom u ovoj istoj sferi krajem meseca, takođe bi moglo doći do zabune ili pogrešne komunikacije u okviru svih ovih oblasti, stoga u oktobru laganije koračajte. Za kraj meseca, pun Mesec u vašoj desetoj solarnoj kući dostignuća odjeknuće u noći 20. septembra. Ova lunacija bi vam mogla doneti gromoglasan aplauz, unapređenje ili čak podići vaše ime u nebesa. Blizanci, ne sedite u senci – posegnite za svojim ambicijama.

  Povoljni dani:

  6, 20, 22

  Dani izazova:

  14, 23, 30

 4. Vatreni Mars je nedeljama svojom energijom napajao vašu treću solarnu kuću komunikacije, Rakovi. Ovo je pojačalo vašu sposobnost da svoje ideje prenesete u realnost ogromnom snagom ubeđivanja. 6. septembra, u ovom istom sektoru se pojavljuje mladi Mesec i otvara vam vrata za dalje povezivanje sa drugima i emitovanje poruka koje su vam važne. Neki Rakovi bi mogli da pređu na pisanje, govor, marketing ili brendiranje. Iskoristite ovo vreme. Međutim, ova energija mogla bi vas umesto toga više usmeriti na putovanja kratkih relacija, omogućavajući vam da napravite pauzu, kako biste otplovili u nova mora mogućnosti. Uživajte u živahnoj i uzbudljivoj atmosferi! Venera obložena šećerom ulazi u vašu petu kuću strasti počevši od 10. septembra, oživljavajući vaše srce u nedeljama koje dolaze. Ukoliko ste slobodni, sada je vreme za cirkulaciju. Možda ćete pronaći nekoga ko misli da ste pravi spoj! Nekome privrženi Rakovi mogu učestvovati u ovoj iskrici uživajući u još većem zadovoljstvu sa svojom drugom polovinom ili radeći na trudnoći. Sredinom meseca, Mars se prelazi u vašu u četvrtu solarnu kuću domaćinstva, te unosi energiju u vaš dom i porodicu u nedeljama koje slede. Za to vreme, neki Rakovi se mogu preseliti, renovirati svoj prostor ili se sa rođakom pozabaviti važnim projektom. Poslednje što treba napomenuti ovog meseca je dolazak punog Meseca u vašu devetu solarnu kuću ekspanzije 20. septembra. Ova lunacija bi vam mogla pomoći da isplanirate putovanje na daljinu, ostvarite neki akademski cilj ili čak debitujete u medijskim poduhvatima. Iznad svega, neka vaš um i duh uzlete visoko.

  Povoljni dani:

  6, 20, 30

  Dani izazova:

  14, 23, 27

 5. Moćni Mars je tokom proteklih nedelja pravio rupu u vašim finansijama, Lavovi, stoga verovatno mnogo razmišljate o novcu. Međutim, s obzirom da vam mlad Mesec 6. septembra otvara vrata za veći prosperitet, sada biste mogli otkriti da vam se sprema povišica, novi posao ili unosan klijent. U nedelji koja sledi posle ovog datuma, provodite vreme radeći naporno, kako biste uravnotežili svoj budžet i ostvarili veću zaradu. Mogli biste otkriti da ste konačno na potpuno novom nivou. Sledeće što treba napomenuti je prelazak udobne Venere u vašu četvrtu solarnu kuću, stavljajući akcenat na vaš dom i porodicu, od 10. septembra. Ovo obećava da ćete pronaći sjajne predmete, nameštaj i dekoracije koje će ukrasiti vaš lični “dvorac” ili imati prijatnu večeru sa prijateljima u vašem domu. Četrnaestog septembra, Mars će proviriti iza ugla da zapali vaš um idejama, dok pojačava vašu treću solarnu kuću komunikacije. U narednim nedeljama ćete verovatno postati još uverljiviji i mogli biste da počnete da se bavite novim projektima pisanja, govora, oglašavanja ili brendiranja. Nešto kasnije, pun Mesec u vašoj osmoj solarnoj kući zajedničke imovine pojavljuje se na nebu 20. septembra, verovatno donoseći dug, bonus ili druge važne novčane stvari na koje ćete morati da obratite pažnju. Ukoliko čekate razvod braka, rizični kapital ili stipendiju, napredak bi vam mogao biti na dohvat ruke. Poslednje što treba napomenuti je dolazak retrogradnog Merkura 26. septembra. Pazite pre nego što bilo šta kažete u narednom periodu.

  Povoljni dani:

  4, 6, 29

  Dani izazova:

  5, 14, 20

 6. Za vas je stigao najvažniji mesec u godini, Device. S obzirom da moćni Mars nastavlja da vam daje moć potrebnu da osvojite svet sve do 14. septembra, sada je vreme da pokrenete svaki plan koji vam leži na umu i srcu. Mladi Mesec u vašem horoskopskom znaku pojavljuje se na nebu 6. Septembra, otvarajući vam vrata za početak rada na važnom ličnom projektu. Ovo je najznačajnija lunacija u godini za preduzimanje akcija potrebnih da gradite svoj život iz snova i prikažete svetu šta sve možete. Univerzum može početi da usporava zbog približavanja retrogradne faze Merkura, koja počinje 26. septembra, ali srećom po vas, imate dovoljno vremena na početku meseca da brzo odradite sve što treba. Retrogradni Merkur će skrenuti pažnju na vaše finansije i budžet, stoga očekujte neka odlaganja, propuštene pozive, zabune i troškove u oktobru. Potrudite se da se sada pripremite za to. Najvažnije, nemojte potpisivati nikakve ugovore u oktobru, jer će vam to na kraju samo zadati glavobolje. Venera očarava vaš glas, reči i ideje počevši od desetog i tokom nedelja koje slede, stoga zatražite usluge, predstavite svoje projekte ili se potrudite da se što pre potpišete dokumenta. Ovo bi vas takođe moglo inspirisati da odete na kratak odmor, a ukoliko to učinite, provešćete se nezaboravno. Poslednje što treba napomenuti ovog meseca je dolazak punog Meseca u vašu sedmu solarnu kuću odnosa, 20. septembra. Ova lunacija usađuje vam ideju o partnerstvu, te se možda useljavate zajedno sa partnerom, pravite dugoročne planove ili čak odlučite da je vreme da se verite ili venčate. Međutim, ukoliko niste na istoj stranici, umesto toga bi vas ovi aspekti mogli poslati u različitim pravcima.

  Povoljni dani:

  6, 29, 30

  Dani izazova:

  2, 14, 27

 7. Početak septembra bi za vas mogao biti posebno spor, Vage. Ovo je savršeno vreme da se opustite, napunite energijom, odmorite i sanjarite o tome kako biste želeli da vam život izgleda u godinama koje su pred vama. Moćni Mars će staviti akcenat na vašu dvanaestu solarnu kuću do 14. septembra, što bi vas moglo dovesti u kontakt sa medicinskim radnicima ili terapeutima. Ukoliko ste odlagali posetu lekaru ili zubaru, učinite to posle mladog Meseca, šestog. Ovo će poboljšati vaš život. Međutim, ako ste umesto toga osetili veću anksioznost ili neizvesnost u vezi sa svojom budućnošću, pronađite načine da meditirate ili se povežete sa nekime ko vas može navoditi. Srećom, moćni Mars ulazi u vaš horoskopski znak 14. septembra, donoseći vam neprevaziđenu moć, harizmu i dominaciju u nedeljama koje predstoje. Imat ćete novootkrivenu energiju za pokretanje značajnih projekata, preuzeti vodstvo u svojim odnosima i pokazati svetu zašto ste najbolji. Ipak, uz usporavanje Merkura u vašem horoskopskom znaku tokom čitavog meseca, mogli biste da preispitujete svoje planove i budete malo zbunjeniji u pogledu onoga što tražite ili šta će vas ispuniti. Dok naš kosmički glasnik zvanično postaje retrogradan dvadeset i šestog, potrudite se da idete niz tok i podlegnete ritmu univerzuma, umesto da se borite protiv vetra. Pun Mesec 20. septembra donosi porast aktivnosti u vašoj šestoj solarnoj kući produktivnosti, te vam verovatno pomoći da odradite važan posao za vašeg poslodavca. Ukoliko tražite drugačiji posao, iskoristite energiju ove lunacije da se vaš CV nađe na samom vrhu konkurencije! Ovoga puta bi se moglo pojaviti i pitanje zdravlja, a ukoliko se to dogodi, pobrinite se da mu posvetite svu potrebnu pažnju.

  Povoljni dani:

  4, 6, 25

  Dani izazova:

  26, 27, 28

 8. Moćni Mars unosi uzbuđenje u vaš društveni život sve do sredine meseca, Škorpije, stavljajući vas u centar pažnje. Volite pažnju i želite da svet bude zadivljen vašom lepotom i moći. Sada je vreme da vas vaša lična i profesionalna mreža podigne u nebesa. Tražite usluge, prisustvujte događajima i pre svega, budite ponosni na zajednice kojima pripadate. Šestog septembra, mladi Mesec se pojavljuje u ovom istom sektoru i otvara vam vrata za dostizanje jedne od vaših najsrdačnijih težnji. Ukoliko želite da proširite svoju mrežu, učinite to sada i videćete da vam veze i konekcije lako dolaze. Hedonistička Venera ulazi u vaš horoskopski znak počevši od desetog i tu će ostati još nekoliko nedelja, osiguravajući da vaš život bude ispunjen slatkoćom, zadovoljstvom i radošću. Ako ste slobodni, iskoristite ovaj povoljan period da pronađete nekoga ko je vaš tip. Škorpije koje su u vezi takođe mogu uživati u ovom sjaju zabavljajući se sa svojim partnerom ili decom. Pun Mesec u vašoj petoj solarnoj kući strasti takođe budi vatru u vama 20. septembra, dok peva do kasno u noć. Napredak bi se mogao manifestovati u vašem romantičnom ili kreativnom životu, poput zaljubljivanja ili debitovanja u inspirativnom poduhvatu. Ukoliko ste se nadali trudnoći, zvezde bi se sada mogle poravnati. Bez obzira na sve, otvorite svoje srce za više magije, svetlosti i čuda i gledajte kako to transformiše vašu stvarnost.

  Povoljni dani:

  6, 10, 20

  Dani izazova:

  17, 23, 27

 9. Septembar bi mogao biti jedan od najvažnijih meseci za vaš profesionalan život u poslednjih nekoliko godina, Strelčevi! Dok moćni Mars nastavlja da ostavlja trag kroz vašu desetu kuću dostignuća sve do sredine meseca, bićete uporni u svojoj dominaciji, kako biste dostigli svoje ambicije. Novi posao ili napredovanje u karijeri sada bi moglo biti nadohvat ruke. Takođe, slatki mlad Mesec u ovom istom sektoru pojavljuje se 6. septembra, otvarajući vam vrata za dalji napredak prema vašim ciljevima. Nemojte zanemariti svu ovu kosmičku energiju - ostavite trag u svojoj industriji. Učinite to što je pre moguće, jer se svakim danom septembra približavate retrogradnom Merkuru, koji zvanično počinje dvadeset i šestog, kada biste mogli da preispitate neke od svojih velikih ciljeva. Iskoristite energiju Venere u vašoj jedanaestoj solarnoj kući kontakata, kako biste svoj put do vrha obezbedili konekcijama, tokom prvih deset dana u mesecu. Pridruživanjem Marsa ovoj istoj težnji u vašoj natalnoj karti od 14. septembra, vaša popularnost će nastaviti da raste. Ovo vas takođe može blagosloviti društveno, verovatno donoseći mnoge uzbudljive događaje i proslave. Gledajte kako vam se kalendar puni do samog vrha! Pun Mesec u vašoj četvrtoj solarnoj kući domaćinstva zasvetleće u noći 20. septembra. Ova lunacija bi vas mogla podstaći da se preselite ili obnovite svoj životni prostor, ili jednostavno priredite divnu večeru kod kuće. Porodično pitanje koje zahteva vašu pažnju takođe bi moglo da se pojavi u ovom periodu.

  Povoljni dani:

  6, 16, 30

  Dani izazova:

  14, 20, 27

 10. Sve do 14. septembra, moćni Mars prolazi kroz vašu devetu solarnu kuću ekspanzije, Jarčevi, podstičući vas da raširite svoja krila i poletite ka novim horizontima. Ova energija bi se mogla manifestovati na nekoliko različitih načina, možda vas podstičući da odmah krenete na dalje putovanje ili napravite planove za to u budućnosti. Akademski ciljevi bi sada mogli da prevagnu, poput traženja nove edukacije ili dorađivanja nekog naučnog projekta. Ukoliko se bavite izdavaštvom ili medijima, možda ćete biti posebno usredsređeni na to da sve bude u redu, kako biste uspešno emitovali svoje ideje. Mladi Mesec 6. septembra aktivira sva ova područja, pružajući vam dodatnu pomoć, koja vam je potrebna. Međutim, 14. septembra, moćni Mars skreće pažnju na vaše najveće ambicije i profesionalni život. Dok ova planeta u narednim nedeljama obasjava vašu desetu solarnu kuću dostignuća, budite spremni da vredno radite na velikom projektu ili prihvatite unapređenje. Pokrenite sve što možete pre dvadeset i šestog, jer se u to vreme Merkur ponovo okreće retrogradno. Sledeće što treba napomenuti je da slatka Venera posećuje vašu jedanaestu kuću prijateljstva od 10. septembra nadalje, osiguravajući da ćete se čuti sa mnogim prijateljima i verovatno prisustvovati barem jednoj spektakularnoj proslavi nakon toga. Pun Mesec u Ribama stiže i ovog meseca, pevajući u noći dvadesetog. Ova lunacija ističe vašu treću solarnu kuću komunikacije i verovatno će vas navesti da objavite važan projekat u vezi pisanja, govora, oglašavanja ili brendiranja. Učinite to brzo, pre nego što nastupi oktobarska magla.

  Povoljni dani:

  4, 6, 16

  Dani izazova:

  5, 14, 30

 11. Tokom prve nedelje septembra, fokus je na vašoj osmoj solarnoj kući zajedničke imovine i dugova, Vodolije. Možda ćete naporno raditi, vodeći borbu sa brakorazvodnom parnicom, rizičnim kapitalom ili dobijanjem većih poslovnih beneficija. Velika isplata bi vam mogla biti nadohvat ruke. Međutim, umesto toga, možda ćete uložiti mnogo novca u svoje velike planove. Ova ista sfera takođe ističe prihode koji potiču od vašeg partnera, stoga ćete sa te strane videti priliv koji podjednako koristi oboma. Mladi Mesec 6. septembra trebalo bi da unese svež vazduh u ovu sferu. Završite sve što je od vitalnog značaja što je brže moguće, jer se retrogradni Merkur približava i zvanično počinje dvadeset i šestog. Sledeća na scenu stupa Venera, koja vas podiže u visine, počevši od 10. septembra. Pošto ona postaje dragulj u kruni vaše desete solarne kuće, možete biti sigurni da će aplauz, nagrade i prilike za uspeh biti svuda oko vas. Zvaničnici, šefovi i druge važne osobe će vam biti naklonjene. Pun Mesec u vašoj drugoj solarnoj kući prosperiteta mogao bi dovesti do toga da ugledate novac, u periodu oko 20. septembra. Ovog puta bi vam moglo stići povećanje plate, novi posao, unosan klijent ili drugi sporedni prihod. Fokusirajte se na svoj budžet i uštedite za crne dane. Ali, sa pojavom dodatnog novca, ne zaboravite da živite u trenutku i priuštite sebi barem malo užitaka!

  Povoljni dani:

  4, 6, 30

  Dani izazova:

  17, 22, 27

 12. Dok moćni Mars pluta po nebu iznad vas, uzima vas za ruku i vodi vas u noć, verovatno ćete biti zaljubljeni u svoje odnose u prvoj polovini meseca. Sa crvenom planetom koja napaja vašu sedmu solarnu kuću partnerstva, naporno radite u saradnji sa poslovnim partnerom, saradnikom ili ljubavnikom. Sada je vreme za ujedinjenje, stoga se nemojte zadržavati u samoći. Mladi Mesec u ovoj istoj zoni budi se 6. septembra i može vam dati podstrek da se približite onome čemu ste se nadali. Neke Ribe mogu započeti zajednički život sa partnerom, veriti se ili čak venčati. Slobodne Ribe takođe mogu učestvovati u ovoj ljupkoj vibraciji, otvarajući se prilikama da upoznaju potencijalne udvarače koji cene posvećenost. Ne koketirajte samo sa ležernom aferom – idite za nekime sa dugoročnim potencijalom! Međutim, svakako razgovarajte o planovima i obećanjima početkom meseca, jer ne želite previše da se približite retrogradnom Merkuru, koja zvanično počinje dvadeset i šestog. Sve stvari će biti maglovite u periodu nakon ovog datuma. Najvažniji pun Mesec u godini, u vašem horoskopskom znaku, pojavljuje se na nebu 20. septembra. Ova lunacija bi mogla da donese vrhunac, prekretnicu ili veliki napredak u postizanju nekog ličnog cilja. Mogli biste biti u centru pažnje, stoga pokažite svetu šta vas čini zaista posebnima. Sa svim očima okrenutim ka vama, svet će biti očaran vašom energijom. Pametno koristite svoju moć i otkrićete da blagoslova ima na svakom koraku.

  Povoljni dani:

  6, 16, 20

  Dani izazova:

  2, 14, 27