Mesečni horoskop

Horoskop, Astrologija, Kineski horoskop, Uporedni horoskop
Mesečni Horoskop - Horoskopius RSS

 1. Dobrodošli u mart, Ovnovi! Kako zaključujete ovu zodijačku godinu, osetićete potrebu da se odmorite i „napunite baterije“. Ovo doba godine pomaže vam da razmislite o tome gde ste bili i kuda želite da idete u godini koja je pred nama, posebno kada se Sunce vine prema prolećnoj ravnodnevnici i spremi da uđe u vaš horoskopski znak, te započne vašu rođendansku sezonu. Početkom meseca, vaš vladar, Mars, zapaliće vašu treću solarnu kuću, kuću komunikacije, počevši od 3. marta. Ovo će vas verovatno navesti da budete usredsređeni na pisanje, govor ili medijske projekte za naredne nedelje. Mladi Mesec u vašoj dvanaestoj solarnoj kući pojavljuje se trinaestog, pomažući vam da se vratite korak unazad i napravite tablu vizije o tome kako biste želeli da izgleda vaš život do kraja 2021. godine. Slobodno sanjarite, mozgajte i radite iza kulisa. Međutim, sezona vaših rođendana stiže 20. marta! Venera se dan kasniije pridružuje vašem horoskopskom znaku, unoseći magnetizam i zadovoljstvo u vaš život. Koračajte hrabro kako biste stvorili život iz svojih snova. Mart se završava punim Mesecom u vašoj sedmoj solarnoj kući, 28. marta. Ova lunacija bi mogla da vas zbliži sa poslovnim ili romantičnim partnerom ili navesti da odlučite da je vreme da krenete svojim putem. Slobodni Ovnovi ovo vreme mogu iskoristiti da pronađu nekoga sa dugoročnim potencijalom. Ovnovi u srećnim partnerskim odnosima mogli bi shvatiti da je vreme da se usele zajedno, vere ili čak venčaju. Prihvatite jedinstvo i harmoniju u odnosima u ovom trenutku.

  Povoljni dani:

  4, 26, 29

  Dani izazova:

  10, 13, 28

 2. Iskoristite snagu Marsa u svom horoskopskom znaku po dolasku marta, Bikovi. Ovo moćno gorivo prikupljali ste već skoro dva meseca i verovatno ste imali više hrabrosti i odlučnosti da postignete svoje lične i profesionalne ciljeve. Ne propustite ovu poslednju priliku da preuzmete vođstvo. 3. marta, crvena planeta (Mars) se useljava u vašu drugu solarnu kuću za naredne nedelje pred nama. Ovo će značajno povećati vaše troškove, stoga pripazite na svoj budžet. Međutim, ovo vam takođe može dati i podsticaj da zaradite više novca, posebno ukoliko ste spremni da idete za bolje plaćenim poslom ili da radite sa više klijenata, ukoliko radite kao slobodnjak. Trinaestog, u vašu solarnu jedanaestu kuću stiže mladi Mesec, koji vam pruža priliku da se povežete sa većom zajednicom u koju verujete, kao i da se ponovo povežete sa prijateljima. Mogli biste biti pozvani na važan događaj koji ima i lične i profesionalne mogućnosti. Kako prolećna ravnodnevnica stiže 20. marta, mogli biste da osetite potrebu da se resetujete i napunite baterije, kao i da napravite tablu vizija o tome kako biste želeli da vaš život izgleda u godini koja nam predstoji. Neki Bikovi su takođe možda veoma zauzeti važnim projektom koji razvijaju iza kulisa, ali koji će biti spreman za debitovanje tek kasnije tokom godine. Pun Mesec dolazi dvadeset i osmog marta, ističući vašu solarnu šestu kuću produktivnosti. Vaš kalendar će biti ispunjen odgovornostima i obavezama. Ukoliko tražite novi posao, mogao bi se pojaviti u ovom periodu ili biste možda mogli završiti važan profesionalni projekat koji vam je prekretnica.

  Povoljni dani:

  3, 13, 17

  Dani izazova:

  14, 15, 26

 3. Spremite se da osetite vatrenu snagu i adrenalin, Blizanci! Moćni Mars zapaliće vaš horoskopski znak tokom narednih nedelja, počevši od 3. marta. Skoro dve godine niste osetili ovoliku energiju i entuzijazam. Imate retku priliku da sve stvari preokrenete u svoju korist, dokle god ste spremni da dominirate i preuzmete inicijativu. Lično biste takođe mogli delovati seksualnije i privlačnije, te to možete iskoristiti i u svojim romantičnim vezama. Mladi Mesec u vašoj solarnoj desetoj kući karijere stiže trinaestog, donoseći vesti vezane za vašu promociju, novi projekat ili priznanja. Ukoliko ostanete bez posla, ne gubite ovaj blagosloveni trenutak - brzo se prijavite gde god možete. Profesionalni uspeh mogao bi se manifestovati pred vašim očima. Međutim, zabava, romantika i avantura ispunjavaju drugu polovinu meseca, posebno kada prolećna ravnodnevica stigne 20. marta. Tokom sledećih nedelja, mogli biste da osetite polet za životom i da se čujete sa mnogim prijateljima. Najblistaviji romantični trenutak u godini dolazi kada pun Mesec u vašoj petoj kući ljubavi zatreperi dvadeset i osmog marta. Blizanci samci bi sada trebali da odrede datume sastanka sa potencijalnim udvaračima - barem jedan bi mogao da se istakne magnetnom, romantičnom hemijom. Blizanci koji su već u vezi mogu se istinski zaljubiti ili sa partnerom doživeti blistave i nezaboravne trenutke. Ukoliko ste želeli da zatrudnite, ovaj period može doneti uzbudljive vesti! Prihvatite sve što vam mart nudi, Blizanci. Uživaćete!

  Povoljni dani:

  13, 26, 28

  Dani izazova:

  17, 18, 23

 4. Čim moćni Mars uđe u vašu solarnu dvanaestu kuću, počevši od 3. marta, verovatno ćete biti veoma zauzeti, radeći iza kulisa na nekim projektima, tokom narednih nedelja. S jedne strane, možda želite da razvijete nešto od velike važnosti, čemu će biti potrebno neko vreme da se dovede do kraja i što ćete verovatno pokrenuti kasnije tokom godine. Takođe biste se mogli osećati pomalo umorno i iscrpljeno zbog ove energije, Rakovi, stoga, pre svega, ne zaboravite da slušate svoje telo ili biste mogli da sagorite. Mladi Mesec u vašoj solarnoj devetoj kući stiže 13. marta i verovatno vam otvara vrata ka većoj mudrosti i ekspanziji. Neki Rakovi bi mogli da vide kako se njihov akademski, putnički, imigracijski ili medijski poduhvat pomera ka napred, u narednim danima. Bez obzira na sve, bićete veoma usredsređeni na to da iza sebe ostavite zonu komfora, kako biste prihvatili potpuno novu perspektivu sveta. Kada prolećna ravnodnevnica stigne 20. marta, osetićete da su vaše ambicije rasplamsane tokom narednih nedelja. Profesionalni rast i uspeh će sigurno doći, ukoliko se sada potrudite. Napravite listu svojih ciljeva i razvijte strategiju kako da ih postignete. Pun Mesec na nebu je dvadeset i osmog, ističući vašu solarnu četvrtu kuću domaćinstva. Neki Rakovi bi se mogli preseliti ili osigurati fantastične nekretnine. Drugi bi mogli da poprave ili renoviraju svoj trenutni životni prostor. Ukoliko vam ovo skrene pažnju na neko porodično pitanje, pozabavite se time što pre.

  Povoljni dani:

  10, 26, 30

  Dani izazova:

  19, 20, 28

 5. Pripremite se za puno zabave, avanture i uzbuđenja Lavovi, čim moćni Mars zapali vašu solarnu jedanaestu kuću za naredne nedelje, počevši od 3. marta. U ovom periodu bićete veoma društveni i čućete se sa mnogim, podjednako živahnim prijateljima. Možda čak budete i videli da vam je neki veoma važan cilj blizak vašem srcu sada nadohvat ruke, ukoliko uhvatite sprint do cilja! Međutim, druga tema ovog meseca je intimnost, posebno kada 13. marta stigne mladi Mesec u vašu osmu solarnu kuću. U danima koji dolaze sigurno ćete osetiti nagon za spajanjem. To može značiti da se zbližavate sa svojim partnerom ili procenjujete vaš odnos. Ovaj mladi Mesec takođe bi mogao da očisti put ka napuštanju partnera, posebno ukoliko ste nedavno prošli kroz sporazum o razvodu. Kada prolećna ravnodnevnica stigne 20. marta, svi Lavovi osetiće udar munje, koja će vas podstaći da saznate više o svetu i proširite svoje poglede ka novim horizontima. Zadržavanje u uobičajenoj rutini sada vam ne odgovara i moglo bi dovesti do toga da se osećate poprilično zarobljeno. Razmotrite sve načine na koje možete videti i saznati nove stvari, bilo putem medija, obrazovanja ili putovanja. Poslednje što treba pomenuti ovog meseca jeste pun Mesec u vašoj solarnoj trećoj kući, kući komunikacije, koji se odvija dvadeset i osmog marta. To bi vam moglo dati podstrek za debitovanje važne inicijative za pisanje, govor ili oglašavanje, na kojoj radite već duže vreme. Obratite se svetu!

  Povoljni dani:

  4, 26, 31

  Dani izazova:

  10, 22, 23

 6. Pripremite se za veliki profesionalni zamah, Device. Počevši od 3. marta, moćni Mars će napajti vašu desetu solarnu kuću karijere, tokom narednih nedelja. Ovo će vam dati glavnu snagu i napor da se borite sa svim svojim ambicioznim projektima i poduhvatima vezanim za posao. Iskoristite ovo vreme da ostvarite svoje ciljeve. Međutim, ukoliko ste nezaposleni, ovo je odličan trenutak za žurbu i pronalaženje pravog posla za vas. Mladi Mesec dolazi trinaestog, ističući vašu solarnu sedmu kuću partnerstva. U danima koji su pred nama, mnoge Device mogu da se bave važnim planovima sa svojim poslovnim ili ljubavnim partnerima. Favorizuju se obaveze svih oblika, a neke Device bi čak mogle odlučiti da je vreme da se usele zajedno, vere ili čak venčaju. Slobodne Device mogu biti u mogućnosti da se povežu sa nekime ko ima dugoročni potencijal. Kada prolećna ravnodnevnica stigne 20. marta, mogli biste osetiti potrebu da se pozabavite prednostima i manama vaših saveza na ovom početku nove zodijačke godine. Žudećete za time da budete najboljoj mogućoj vezi i zbližite se više nego ikad pre. Međutim, mesec se završava vašom pažnjom usmerenom na vaše prihode i novac. Pun Mesec u vašoj drugoj solarnoj kući finansija pojavljuje se dvadeset i osmog marta. Ova lunacija može vam doneti povišicu, novi posao ili veliki novac. Iako bi ovo takođe moglo značiti kraj posla ili veliki trošak, dokle god radite vredno, trebali biste napredovati, a ne nazadovati. Dobrodošli u blagostanje, Device.

  Povoljni dani:

  10, 16, 18

  Dani izazova:

  13, 23, 26

 7. Trećeg marta, dok moćni Mars u narednim nedeljama uleće u vašu solarnu devetu kuću, bićete nestrpljivi da se vinete u nove horizonte, Vage. To može ukazivati na glavni fokus na akademskim poduhvatima, projektima vezanim za medije, imigracionim ciljevima ili putovanjima. Bez obzira kako se to manifestuje, sada ćete biti nestrpljivi da napredujete, a ne da sedite i stagnirate. Izgleda da ste i ovog meseca prilično zauzeti, dok Sunce klizi kroz vašu solarnu šestu kuću produktivnosti. Mladi Mesec u ovom istom sektoru stiže trinaestog. Ovo može doneti više odgovornosti i projekata na vaš sto, nove klijente ili čak ponudu za novo zaposlenje. Ista zona ističe vaše zdravlje i kondiciju, tako da biste mogli da odlučite da započnete novui režim vežbanja ili ishrane. Čim prolećna ravnodnevnica stigne 20. marta, mogli biste da vidite kako vam se skreće pažnja u narednim mesecima. Pronaći partnerstvo i biti u savršenoj zajednici biće vam od najveće važnosti. Nekome predane Vage mogu se zbližiti sa svojim partnerom, dok Vage samci mogu imati sreće u pronalaženju nekoga ko ima dubinu i hemiju koju traže. Konačno, mart za vas održava najvažniju lunaciju godine - pun Mesec u vašem horoskopskom znaku, dvadeset i osmog marta. Ova snažna lunacija ističe vašu ličnu moć i samopouzdanje i može otkriti vrhunac glavnog ličnog cilja. Zakoračite u svoju moć i pokažite svetu svoje svetlo. Ovo nije vreme da se sakrivate, Vage.

  Povoljni dani:

  4, 18, 28

  Dani izazova:

  10, 26, 27

 8. Dok moćni Mars ulazi u vašu solarnu osmu kuću, kuću intimnosti, počevši od 3. marta, mogli biste postati izuzetno usredsređeni na svoje potrebe u vezi. Tokom sledećih nedelja, Škorpije, mogli biste da se približite svom partneru, istražujući vaše najdublje emptivno i seksualno povezivanje. Međutim, ukoliko ste se nedavno odvojili od partnera, možda ćete se boriti za finalizaciju raspada vaše zajednice, čak i da se borite oko nagodbe o razvodu. Uprkos tome, mart poseduje mnogo blistave energije za romantiku, bez obzira na sve. Trinaestog se pojavljuje mladi Mesec u vašoj petoj solarnoj kući zadovoljstva, zabavljanja i ljubavi. Ovo je najbolje doba godine za slobodne Škorpije da potraže svoju srodnu dušu. Zakažite sastanke sa potencijalnim udvaračima u danima koji slede nakon ove lunacije. Kreativnost i plodnost su takođe sada favorizovani, stoga bez obzira da li želite da rodite svoje najveće remek-delo ili zatrudnite, ovaj trenutak bi vam mogao doneti sreću. Kada prolećna ravnodnevnica stigne 20. marta, očekujte da ćete biti prilično zauzeti u narednim nedeljama. Možda ćete otkriti da se vaša produktivnost povećava i da ste otkrili pravu rutinu za svoje svakodnevne poslove. Novi projekti na poslu mogu se pojaviti. Ukoliko tražite novo zaposlenje, možete pronaći nešto što se poklapa sa vašom biografijom. Međutim, krajem meseca, osećaćete potrebu da se primirite, opustite i napunite baterije, dok pun Mesec u vašoj solarnoj dvanaestoj kući svetluca u noći dvadeset i osmog marta. Slušajte ritam svog tela i duha i nemojte se previše naprezati u to vreme.

  Povoljni dani:

  3, 13, 21

  Dani izazova:

  23, 28, 29

 9. Došla je snažna prekretnica u vašoj vezi, Strelčevi. Kada se moćni Mars vine u nebo u vašoj solarnoj sedmoj kuću partnerstava, počevši od 3. marta, imaćete podsticaj za rad sa nekime pored vas. Zajednica će vam sada postati od najveće važnosti. Strelčevi koji su u vezi mogli bi otkriti da su posebno zauzeti svojim poslovnim ili ljubavnim partnerom. Timski rad i saradnja su sada glavni prioriteti, jer ćete u paru stići puno dalje nego samostalno. Strelčevi samci će biti posebno željni da pronađu svoj savršeni par. Iskoristite ovaj pogon kako biste preuzeli inicijativu i krenuli za svojom simpatijom odmah. Još jedan fokus ovog meseca je na vašem domu i porodici. Kada trinaestog stigne mlad Mesec u vašoj solarnoj četvrtoj kući, možda ćete odlučiti da je vreme da se preselite, renovirate svoj životni prostor ili pružite ruku da se povežete sa rodbinom. Bez obzira na sve, ovo je vreme za pronalaženje vedrine. Međutim, tokom prolećne ravnodnevnice dvadesetog marta, osetićete potrebu da se izrazite i bavite se svim emotivnim i ličnim stvarima. Iskoristite nedelje koje dolaze da vratite strast u vašu vezu ili privucite avanturu i kreativnost u svoj život. Mart se završava blistavom notom, dok pun Mesec u vašoj solarnoj jedanaestoj kući obasjava nebo u noći 28. marta. Možda ćete tada prisustvovati glamuroznom događaju ili se čuti sa mnogim prijateljima. Neko iz vašeg kruga ljudi možda čak i posegne da otvori vrata jednomod najvažnijih snova vašeg srca.

  Povoljni dani:

  26, 30, 31

  Dani izazova:

  3, 4, 23

 10. Zgrabite svoj kalendar, Jarčevi, jer će se vaš raspored popuniti mnogim prioritetima. Počevši od 3. marta, moćni Mars zapaliće vaš solarni sektor produktivnosti, što ukazuje na to da ćete žonglirati sa mnogim svakodnevnim obavezama, na poslu i van njega. Jarčevi koji su trenutno zaposleni, treba da se pripreme za nove projekte, koji će pristići. Međutim, ako ostanete bez posla, požurite sada i mogli biste pronaći savršen posao. Pokažite menadžerima za zapošljavanje da imate potrebne veštine i trud da pomognete razvoju njihovog posla. Trinaestog marta na nebu se pojavljuje mladi Mesec, koji privlači pažnju na vašu treću solarnu kuću komunikacije. Od nekih Jarčeva moglo bi se tražiti da sada potpišu važan ugovor. Drugi mogu biti fokusirani na pisanje, govor, marketing ili digitalnu inicijativu. Kada prolećna ravnodnevnica stigne 20. marta, fokus ćete usmeriti ka svojim korenima, domu i porodici. Možda ćete otkriti da je vreme da obnovite ili preuredite svoj životni prostor ili da se pozabavite nekim situacijama koje se pojavljuju u vezi s vašom rodbinom. Za kraj ovog napornog meseca, pun Mesec vlada u noći dvadeset i osmog marta. Ova lunacija usmerava pažnju na vas i vaše ambicije. Dok se Mesec nalazi na samom vrhu vaše natalne karte i blista nad vašim profesionalnim uspehom, neki Jarčevi bi mogli da imaju sreće u promociji ili nekom dostignuću. Došlo je vreme da se uzdignete u svojoj industriji, zato pokažite svoje liderske veštine i predstavite svoje talente svetu. Zauzvrat, bićete krunisani.

  Povoljni dani:

  16, 28, 30

  Dani izazova:

  5, 6, 26

 11. Mars, planeta strasti, seksa i napora, paradira u vašoj petoj solarnoj kuću, od 3. marta, Vodolije. Ovo obećava puno strasti, začina i svega lepog! Sada i tokom narednih nedelja, romantika, kreativnost i zadovoljstvo neka budu vaši glavni prioriteti. Vodolije koje su samci sada imaju izuzetnu priliku da pronađu novu ljubav, dok bi one posvećene mogle iskoristiti ovaj polet da leptiriće u stomaku ponovo vrate u svoju vezu. Kreativni tipovi će uživati u ovoj energiji, jer sada možete da iskoristite svoju insiraciju. Ukoliko ste želeli da zatrudnite, zvezde su vam sada posebno naklonjene. Uprkos svemu ovome, vaš um će takođe biti posvećen novčanim pitanjima u martu. Mladi Mesec u vašoj drugoj solarnoj kući stiže trinaestog, pružajući vam priliku da svom životu dodate više prosperiteta. Potražite novi posao sada. Povišica ili veliki ček takođe mogu da vam se nađu na putu. Prolećna ravnodnevnica stiže 20. marta, paleći vam um mnogim živahnim idejama i podstičući vas da prigrlite svoj autentični glas u godini koja je pred nama. Neke Vodolije mogle bi započeti rad na projektu koji se odnosi na komunikaciju, bilo da to uključuje pisanje, govor ili društvene medije. Mart se završava punim Mesecom u vašoj solarnoj devetoj kući dvadeset i osmog, ohrabrujući vas da proširite svoje poglede na svet. Kako puni Meseci često donose kulminacije, prekretnice i odluke, mogli biste otkriti da vas obuzima izdavačka, medijska, akademska stvar ili pitanje vezano za putovanje. Nekima od vas može biti i odobrena viza.

  Povoljni dani:

  4, 30, 31

  Dani izazova:

  7, 8, 23

 12. Moćni Mars ovog meseca menja znakove i već ćete 3. marta osetiti novi nalet energije. Tada se crvena planeta uspinje u vašu solarnu četvrtu kuću domaćinstva, donoseći vam puno entuzijazma za kućna ili porodična pitanja. Neke Ribe bi u ovom trenutku mogle započeti ili dovršiti renoviranje životnog prostora, odlučiti se za preseljenje ili čak otkriti da moraju agresivno da uskoče, kako bi rešile neke porodične poslove. Ovo bi moglo početi sada i trajati tokom narednih nekoliko nedelja. Međutim, sa Suncem i Venerom u vašem horoskopskom znaku veći deo meseca, ovo je vaše vreme da zasijate, jer imate veću težinu. Trinaestog se na nebu pojavljuje mlad Mesec u vašem znaku. Ovo je najvažnija lunacija ove godine za vas, idealna da započnete važne planove. Iskoristite nedelju nakon mladog Meseca da preduzmete potrebne mere za izgradnju vašeg života iz snova. Kada prolećna ravnodnevnica stigne 20. marta, vaš um će se preusmeriti na vaše finansijske planove. Možda ćete uskoro imati mogućnosti da uskladite svoje troškove i unesete još više kapitala u svoj budžet. Ukoliko tražite novi posao, ažurirajte svoj CV i počnite sada da ga tražite. Ribe koje su samozaposlene ili rade samostalno, mogu takođe da učestvuju u ovoj sreći, pronalazeći nove klijente i projekte na svakom ćošku. Mart se završava punim Mesecom koji će dvadeset i osmog istaći vašu osmu solarnu kuću, skrećući vam pažnju na jedinstvo i ravnotežu u vašim odnosima. Ovo će biti prekretnica, da se približite svom partneru ili konačno odete od njega.

  Povoljni dani:

  3, 13, 16

  Dani izazova:

  10, 23, 29