5 tipova letnjih ljubavi

More, sunce, koktelčići....plaža....sve to u vama budi neki neobičan osećaj slobode, kao da iznenada dobijete krila i koju litru više kiseonika u plućima.
Da li se letnje ljubavi baš uvek završe sa krajem leta?
 
Rekli bismo da to negde najviše zavisi od onog nečega što se desi između to dvoje ljudi. Svaka letnja ljubav je priča za sebe, ali hajde  da probamo da ih sažmemo u ovih 5 najčešćih "oblika".

Kako došlo, tako je i prošlo....

Ovaj tip letnje ljubavi se u stvari više može nazvati letnja avantura, jer u njoj ima svega osim ljubavi. Najčešće se sled događaja odvija ili na plaži ili u izlasku i uglavnom se počne razvijati uz neobaveznu ćaskiću i piće.
 
Jedno piće, dva pića.......dovode do otkrića ☺ . Strasti se uglavnom rasplamsaju brzinom svetlosti i nastavak radnje se uglavnom završi kod nekoga od njih ....a možda i na plaži ☺. Tu uglavnom sve prestaje jer ishod večeri i ne mora biti sjajan i uglavnom i nije.
 
Međutim ako je veče uspelo onda možemo da pređemo na drugu vrstu letnje ljubavi...

Strastvena ljubav- avantura

Ova ljubav traje koliko i samo letovanje, ukoliko smo se sa nekim upoznali odmah prvi dan i osetili seksualnu energiju visokog napona i još je iskoristili, onda postoji velika verovatnoća da ćete posle svakog večernjeg izlaska završiti u zagrljaju tog neznanca.
Ove avature više hrane telo nego dušu i uvek ćete ih se rado sećati i biće samo vaše.

Zabranjene letnje ljubavi

Uvek mi je bilo fascinantno kada čujem priču....“momak i devojka bili na moru...i jedno od njih je prevarilo ovo drugo“.Kako je to moguće? Pa, izgleda da je sve moguće.... Uglavnom dolazi do slučajnog upoznavanja sa dotičnom osobom i tu negde dolazi do kratke hemijske reakcije koja rezultira tajnim sastancima u trenutcima partnerove nepažnje.
Ovi sastanci su dodatno strastveniji, jer su zabranjeni i uvek su brzi, kratki, ali slatki.

Priča 1001 noći

Ove ljubavi su retke ali se dešavaju ponekada čak i danas.
Danas su mladi strastveniji nego pre, u stvari više to pokazuju, tako da su retki oni koji pričaju i upoznaju se na nivou duše.
 
Ove ljubavi se uglavnom svode na duge noćne šetje i priče koje ih čine bliskima i koje ih na kraju i zbliže toliko da se neretko dešava da ih ponesu kući sa sobom.
Nastavljaju se dugim razgovorima telefonom ili kako danas to ide - besomučnim dopisivanjem preko interneta. Ponekad je spona između njih toliko jaka da se završi sjedinjenjem i vezom koja je jaka i stabilna.
Ovo je skoro izumrla vrsta ljubavi tako da ko god je doživi treba da je čuva.

2 u 1

Ova vrsta letnje ljubavi zna da traje i za ceo život. Upoznaju se negde pred zalazak sunca na neki spontan način i osete 2 vrste konekcije.
Ovo su retke vrste ljubavi - prijateljstva gde dvoje ljudi doživljava dve potpuno različite dimenzije osećanja.
 
Onaj osećaj kada ste sa nekim i ne biste želeli nikada da se razdvoite, osećaj kada biste zauvek ostali ušuškani u njegovom zagrljaju i samo upijali miris toga bića, to je prvi osećaj ove ljubavi.
Drugi osećaj je kada se na kraju razdvoite i imate tako jaku potrebu za prijateljskim razgovorom koju samo sa tom osobom možete da ostvarite i u tom trenutku zaboravite na nežnost zagrljaja, toplinu osmeha i sjaj u oku, dovoljna vam je samo priča sve do nekog ponovnog susreta.

Piše: Tijana Grujić Stojanović

Comments: