Koliko je pažnje potrebno nama ženama?

Kada mu kažeš " Pa ti mene uopšte ne vidiš, ne pričaš sa mnom! ", koliko je realno da ćemo dobiti pažnju onakvu kakvu bismo želele? 
 
 
Realnije je da ćemo dobiti usiljen zagrljaj i jedan površan razgovor koji će nas zadovoljiti na jednom površnom nivou!
 
Da li voleti sebe, davati sebi, misliti na sebe znači biti sebičan? Ne! Ono što dajemo to i dobijamo. Svaki put kada pomislite da vam neko ne daje dovoljno pažnje, zapitajte se da li je i vi sami dajete i ako je dajete na koji način to činite.
 
Žene imaju večiti problem nedostatka pažnje, ali pitanje je ko joj brani da tu pažnju pruži samoj sebi, da tu potrebu za večitom ljubavlju pruži sebi?
 
Ona, ista ta žena sve to brani sebi i samim tim ništa ne dobija zauzvrat. Jer, kada smo zadovoljni sami sobom zračimo nekom magičnom energijom, energijom koja se zarazno širi i samim tim privlači ono lepo, privlači drugo biće i budi u njemu želju za istom tom energijom i potrebu da bude bliži sa tom osobom.
 
Pružite sebi mala zadovoljstva, radite stvari koje vaše srce želi ( ne povređujući time druge) , budite iskreni prema sebi, u svojim željama i snovima i ono što je najvažnije NE BOJTE SE, BUDITE HRABRI!
 
Ne bojte se da pružite ljubav, istu onu ljubav koju biste vi sami želeli da dobijete.Videćete kada počnete da volite sebe voleće vas i svi oko vas koji treba da vas vole, a oni koji ne treba da vas vole polako će nestati iz vašeg života.
 
Zato, volite sebe, poštujte sebe, jer život je lep i dat nam je da ga živimo hrabro dan za dan i isto tako da cenimo svaki taj dan jer pažnja je ono što samo sami sebi možemo bezuslovno da damo i to treba da iskoristimo!

Piše: Tijana Grujić Stojanović

Comments: