Šta vaš manikir govori o vama?

Kreativnost govori dosta o nekoj osobi. Pročitajte šta ono što odlučite da stavite na nokte govori o ovama. 
 
 

Slatke životinje

Ništa do vas ne može da dopre bolje od snimka na kome su mladunci pande. Međutim, vi niste samo ljubitelj životinja- vi ste saosećajno ljudsko biće uvek spremno da se bori za svoju porodicu, prijatelje i čak i strance kada je to potrebno. Vaš dom je neuredniji, ali samo zato što volite svoje stvari i teško vam je da ih se otarasite. Kada smo kod sentimentalnosti, vi ste prva osoba koja zaplače na venčanjima i okupljanjima.

Prave linije

Odlazite do tržnog centra samo ukoliko imate na nešto konkretno umu, pošto ne volite da isprobavate odeću i razgledanje vam ne predstavlja uživanje. Vaš dom je veoma organizovan, pošto izbegavate nepravilnosti u bilo kojoj formi. Prijatelji i porodica se oslanjaju na vas i očekuju da budete precizni i uvek spremni, bez obzira na priliku.

Cvetovi

Težite da svoj život živite što pozitivnije. Ne volite da širite negativnost po internetu, ili bilo gde drugo. Štaviše, vi volite da iskoristite svoje vreme praveći lepe stvari i radije bi ste provodili vreme čitajući blogove o umetnosti nego tužne priče iz nečijeg života. Vaš dom je neuredan sa vremena na vreme, ali nikada prljav.

Tufnice

Vi ste druželjubiva osoba koja uvek teži da vidi najbolje u ljudima- čak i kada oni to ne zaslužuju. Radije bi ste se probili kroz teška vremena nego odustali. Vi ste veliki ljubitelj klasika, ali ste spremni i da probate nove stvari, ukoliko ih preporuči poverljiva osoba.

Francuski manikir

Vi ste direktni i ponosite se time. Kada se nađete u samoposluzi, znate tačno šta želite- za vas ne postoji besciljno lutanje i razgledanje polica. Imate tendenciju da budete veoma direktni s vremena na vreme, ali vaši voljeni umeju da cene vašu iskrenost. Kada nešto teško iskrsne vašim voljenima, znaju da vam se uvek mogu obratiti.

Ombre stil

Volite da budete misteriozni- sa saradnicima ste u prijateljskim odnosima, ali oni verovatno ne znaju puno o vašem privatnom životu. Vikendima, radije ćete izaći nego što ćete ostati kod kuće, bilo da odete do obližnjeg parka ili do omiljenog noćnog kluba. Kada bi vam neko dao dosta novca, radije biste ga potrošili na lep provod sa voljenima nego na materijalna dobra.

Pruge

Veoma ste organizovana osoba. To ipak ne znači da s vremena na vreme ne zbrzate neki zadatak ili obavezu. Čvrsto verujete u to da ukoliko želite da nešto bude odrađeno kako treba, to morate sami da uradite. Želeli bi ste da imate više umetničkih objekata u kući, ali osećate kako ne bi bilo praktično iskoristiti toliko novca na dekor.

Kontrast boja

Vi ste avanturista! Pokušali ste da sprovedete u delo više uputstava za šminkanje sa interneta i niste bili (previše) obeshrabreni kada neki od njih nisu bili uspešni. Čak i sa svom svojom hrabrošću, ostavljate mesta sa mir i tišinu- u suprotnom, često ste pod stresom. Vaš idealan dom bio bi minimalističan, sa toplim bojama i dosta prostora.

Obrnuti francuski manikir

Uvek ste više bili noćni nego dnevni tip. Ne volite da vam bude dosadno i uvek eksperimentišete sa svime, počevši od hobija, svog izgleda, pa sve do svog grada. Često ste u iskušenju da rizikujete sa svojom karijerom- vodite se izrekom ,, bez rizika nema dobitka“ , a ništa ne volite više od trenutka kada se vaš potez isplati.

Pastelne boje

Kada ste bili mali, roditelji su vam često govorili da vam je glava bila u oblacima i bili su u pravu. Često se pogubite u sanjarenju, čak i kao odrasli. Vaše idealno leto uključuje sedenje na plaži sa par voljenih ljudi i sa dobrom knjigom. 
 

Comments: