7 razloga zbog kojih ste još uvek singl (iako ste dobra prilika)

To što ste single nikako ne znači da ne zaslužujete ljubav, a evo i nekoliko mogućih razloga zbog kojih je ovaj status još uvek aktuelan kod vas iako ste (hajde, priznajte!) dobra prilika.

Znate da vredite

Svesni ste toga šta možete da ponudite i ne pristajete na manje. Prosto, cenite sebe.
Dok god ovo ne prelazi u tvrdoglavost, u pravu ste jer ovako možete “dočekati” partnera koji će umeti da ceni ono što ima.

Ne pristajete na manje

Nešto slično prethodnoj stavci - kada vidite da nešto nije u redu, kada se osećate nepotpuno u nekoj vezi nećete zažmutiri i ostati u takvoj vezi. 

Druge stvari su vam prioritet

Ponekad su vam porodica, karijera ili nešto treće važniji od veze. To je u nekim momentima u životu u redu (možemo reći i fer prema vama i potencijalnom partneru), ali nemojte dozvoliti sebi da previše “zaglibite” u tu priču.

Ne volite da rizikujete

Ako ste već neko vreme sami i to vam je u neku ruku postala navika, izlazak iz zone komfora vam neće lako pasti. Potrudite se da u nekom momentu zakoračite i van te zone!

Ne znate šta hoćete

U redu je kada nemate nešto određeno što tražite kada je partner u pitanju. Ipak, nemojte dozvoliti sebi da se zbog toga osećate izgubljeno. Idite na nekoliko sastanaka, možda uspete da shvatite šta je ono što vam treba.

Oporavljate se od raskida

Naravno, uvek sebi treba dati vremena za oporavak od prethodne veze. Pre nego što pomislite da biste mogli ući u sledeću zapitajte se da li ste zaista emotivno dostupni, jer ne bi bilo ok kada biste došli u priliku da trenutnog partnera poredite sa bivšim.

Jednostavno niste upoznali pravu osobu

Sasvim je moguće da se dobra prilika nije do sada ukazala i to je u redu. Bolje je i sačekati nego srljati u nešto što nam neće odgovarati.
 

Comments: