8 znakova da vas muz i dalje ludo voli

Ponekad naiđe neka situacija kada se zapitate “Znači li njemu nešto uopšte naš brak”? Psiholozi kažu da obično ne treba da brinete, jer ljubav može imati svoje faze. Na početku ljubav ume da bude poput zaljubljenosti, a posle nekog vremena prelazi u mirniju fazu - tihu ljubav. U toj fazi partneri su u potpunosti opušteni i posvećeni jedno drugom. Ukoliko su vam potrebni znaci da vas suprug i dalje (tiho) voli, u tekstu koji sledi pronađite znake toga. 

Zna da mrzite da perete sudove, pa ih on opere umesto vas

Kada ste već neko vreme zajedno, normalno je da vaš muž zna šta volite, šta ne volite i šta vas izbaci iz takta. Ukoliko vas zaista voli potrudiće se da ne dođe do situacija koje vas izbacuju iz takta, a i ako dođe do njih podmetnuće svoja leđa. Nemojte zaboraviti da mu ponekad uzvratite uslugu. 

Prepušta vama da odlučite gde ćete izaći, šta ćete jesti u kom restoranu i slično

Mnoge žene bi ovo protumačile kao nezainteresovanost, a u stvari u pitanju je to da oni smatraju da iskazuju svoju ljubav time što vam prepuštaju da odlučite kako će to veče izgledati. 

Tokom seksa izgovara vaše ime

Prema psiholozima ovo znači da je on u potpunosti prisutan i da ne želi da bude intiman ni sa kim drugim. Kontakt očima je isto bitan. 

Ići će na veliku rođendansku žurku vaše prijateljice bez negodovanja

Da, moraće da se obuče lepo i da se smeška, ali ipak će otići i što je najvažnije od svega neće negodovati. 

Trudi se da svađu okonča što pre

Znate li onaj osećaj kada niste u pravu u toku neke svađe, a ipak pokušavate da dokažete da jeste? Muž koji vas voli pustiće vas da pobedite. On to ne radi zato što mu je dosadno da sve svađa, već zato što ne želi da na kraju vi budete povređeni. Sledeći put kad budete u ovakvoj situaciji zastanite i razmislite - da li vam je bitnije da se problem reši ili da budete u pravu?

Bira vas u odnosu na telefon i kompjuter

Svi mi volimo da pogledamo šta ima novo na Fejsbuku ili da postavimo poneku sliku na Instagram, ali kada vaš muž odluči da vreme provede sa vama umesto za laptopom, to mora značiti da mu je stalo do vas. 

Nikada ne spominje razvod

Prošli ste kroz razne svađe kao i svi ostali, ali on nikada nije spomenio razvod. Stručnjaci kažu da srećan muž nikada neće ugrožavati brak spominjanjem razvoda ma koliko u tom momentu bio besan. 

I dalje se trudi da vas iznenadi

Ukoliko je to slučaj definitivno vas i dalje voli. Nije stvar ni u skupim poklonima, sitnice poput omiljenog slatkiša ili sladoleda isto tako mnogo znače. 
 

Comments: