6 muških navika zbog kojih žene izgube interesovanje

Slušajte momci! (Iako nas čitaju uglavnom žene, ali sigurni smo da će se one potruditi da ovo dođe i do njih :) )
Svaka žena ima svoje mišljene kada su u pitanju muške navike i namere, a postoje i neke stvari koje su jednostavno neprihvatljive.
 Ukoliko želite da dobijete poen kod nas izbegavajte ovih 6 stvari!
 

Ponašanje kao da vas nije briga ni za šta

Hipsterska faza može biti zabavna na kraće staze, ali ako žena nema osećaj da može da se zaista osloni na muškarca, ona gubi interesovanje. Nije baš privlačno da vam baš ništa ne smeta i da ste blago (ili malo više od blago) neizainteresovani. Sve ono što mi žene vidimo jeste da vi muškarci dižete zid kako bi zaštitili sebe od toga da ne budete povređeni.

Imate generalno lošu higijenu

Ova osobina je očigledna, ali neophodno je spomenuti (za svaki slučaj :) ). Mi, žene, ne tražimo od vas da provodite istu količinu vremena kao i mi za spremanje ( recimo ujutro) , ali barem tuširanje i ostale osnovne stvari koje se tiču lične higijene nisu na odmet.

Grubost prema našoj porodici i prijateljima

Ponekad su žene zaslepljene jer im se momak jako dopada, pa i ne primete kada je neprijatan prema njihovoj porodici i prijateljima.
Takve stvari su veoma bitne. Morate uložiti malo napora u odnose sa ljudima do kojih nam je stalo, inače ćemo biti prinuđene da biramo između porodice, prijatelja i vas. Veće su šanse da ćemo odabrati porodicu i prijatelje, da li se slažete?

Ako ste uvek negativni

Nije nam potreban još jedan aspekt u našem životu koji nas konstantno vuče dole.
Mi želimo da naša veza bude zabavna i da nas "diže" , ponekad nam to pomaže da zaboravimo na naš stresan posao ili neke druge stresne situacije...

Ako ste previše agresivni i zapovedate

Mi umemo da se brinemo o sebi; nije nam potreban niko ko će da nam govori kako da živimo! (Dobro, barem većini nas.)
Mi smo jednake i tako želimo i da nas tretirate.
Takođe, iako vam je namera da nas zaštitite u nekim situacijama, "agresivnost" ume da bude zastrašujuća. Pravu agresiju nećemo ni spominjati, ona se podrazumeva.

Nepoštovanje 

Bilo koja vrsta nepoštovanja! Nepoštovanje prema konobaru, prema slučajnom prolazniku, prodavcu, ženama, kolegama, porodici...Treba li joše nešto reći?
 

Comments: